מחפשת ברעננה

1wish

New member
../images/Emo41.gifמחפשת ברעננה

אני מחפשת מטפלת/משפחתון קטן ברעננה לחודש יולי לאוצר שלנו שיהיה אז בן ארבעה וחצי חודשים. אשמח לקבל המלצות וגם עצות אם יש לאמא טרייה בתחילת החיפושים. תודה.

מזל טוב לאם הטריה

בעיקרון איננו מפרסמים מודעות חיפוש/הצעות עבודה בדף הפורום הראשי, ישנו לוח שבו את מוזמנת לפרסם בהרחבה מה את מחפשת, עם זאת, אני משאירה את ההודעה כי אני בטוחה שיש לנו מה לתרום לך בזמן החיפושים.הכי חשוב בעיניי שתרגישי חיבור אמיתי עם המטפלת. שתדעי שאת שלמה עם עצמך כשהוא איתה ושאת רגועה.בנוסף, תדעי מה את צריכה- את מוזמנת להסתכל בקישורי הפורום על רשימת נושאים לסיכום עם המטפלת מאתר "הלול" שיכולים לתת לך יותר בהירות לגביי הצרכים שלכם. בכל שאלה נוספת- נשמח לייעץ.

mayal7

New member
מצטרפת להודעה. אפשר? מטפלת בירושלים

חברתי הירושלמית, שגרה בשכונת ארנונה, מחפשת מטפלת מתחילת יוני לתינוקת בת 3 חודשים. האפשרויות: 1. מטפלת בביתה של חברתי (כאמור - שכונת ארנונה) שתטפל רק בבתה או בתינוק אחר שיצטרף (משהי מתאים לה לחיפוש משותף?) 2. מטפלת בביתה של המטפלת -בבת בלבד או גם בתינוק נוסף ( אזור המגורים של המטפלת צריך להיות בשכונות: ארנונה, בקעה או תלפיות). מישהי מכירה/ יודעת/ ממליצה /רוצה לצרף/ להצטרף???? תודה מראש, גליה

למעלה