(
) מחפשים עבודה?

ע ל ו מ ה

New member
אצלי זה עובד ../images/Emo13.gif

לא מחפשת עבודה, והעבודה היא בכלל זו שגילתה לי את קיומם של הבלוגים ומיכרה אותי. אבל היותי בלוגרית בהחלט עולה כחלק מהכישורים שלי במעבר מפרויקט לפרויקט, ועוד יותר כחלק מהכישורים החשובים לצורך פרויקטים מיוחדים שצצים לזמן קצר באמצע פרויקט אחר. באופן כללי, יש לזה את הנופך ה"עכשוי", חלק מה-hype, מה-buzz. אם אתה בלוגר, אתה כנראה מעודכן (לפי הקריקטורה, לא רצוי כנראה להיות יותר מעודכן מהבוס
). מצד שני, זה מעיד על יכולת כתיבה, על יכולת תיעוד, על מודעות עצמית. להיות בלוגר זו בהחלט תכונה משמעותית, שתמצא את מקומה בקורות חיים. כמובן תלוי בעבודה המבוקשת.

TaxiMedia

New member
לא מומלץ.

זה יכול להתאים לבלוגרים מאוד ספציפיים ובעיקר לכותבים עם זיקה כלכלית. בגדול, הקו"ח לא ישודרגו בעקבות הבלוג ובנוסף יגרמו לבעל הבלוג להיחשף ובעקיפין להיות פחות מוכשר ויצירתי. לא ממליץ. לטעמי לפחות.

לא ציינתי בקורות חיים אלא בראיון

משום מה דווקא ההודעה של עלומה, אם כי אני לא יודעת מה בה, הזכירה לי משהו ששכחתי לגמרי, והוא שבראיון העבודה הראשון (הקבוצתי) למקום העבודה הנוכחי שלי, הבלוג בהחלט עלה. כמו שנאמר, זה משקף כישורי כתיבה, שהם חשובים לתפקיד הספציפי הזה. אבל גם, בראיון ההוא היתה סימולציה של בה כל אדם היה צריך לראיין את זה שישב לצידו (ובתורו, להיות מרואיין). אז כל אחד היה צריך לבחור נושא עליו הוא רוצה להתראיין, ואני בחרתי בלוגים. לא כל כך כי יש לי איזו מומחיות אדירה בתחום (ובאמת אין לי), אבל באותה תקופה כתבתי די הרבה בבלוג ומאוד התעניינתי בסוג הדברים שאפשר לעשות באמצעותו, אז זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש. אישית אני מאמינה שבאופן כללי, כל עיסוק שמישהו עושה מכל הלב ובהתמדה, בעצם מלמד הרבה על אותו אדם, ולכן באופן המתאים יכול להיות דבר טוב לעלות בראיונות או קורות חיים.

למעלה