מזל..

Queen Of Love

New member
../images/Emo41.gif מזל..../images/Emo29.gif

משהו קטן שכתבתי זמן קצא אחרי הפרידה הראשונה הכואבת שלי. מאמינה אני שלכל אחד מאיתנו ישנו כוכב אחד, כוכב המזל. התעוררתי באמצע הלילה, הרגשתי רע, מעין אבן שיושבת על הלב החלטתי לפתוח את החלון ולחפש את הכוכב, הכוכב שיעניק לי אור, כוכב שיהיה רק שלי ורק איתי כוכב שיחמם כוכב שינחם גם כשעצוב וגם כשכואב, כוכב שבחיוך אחד קטנטן שייתן, את ליבי ישר ירומם. ואכן מצאתי אותו, את הכוכב, שהופך את כל הרע והמר לטוב שמחמם, שאוהב, שאיתי גם כשעצוב וגם כשכואב. אבל יום אחד נעלם הכוכב, שפשפתי את עיני הבטתי אל השמיים, והכוכב, הכוכב לא היה. הוא פשוט נעלם, כאילו מעולם לא היה שם... חיפשתי אותו, רציתי אותו בחזרה, רציתי שיהיה שוב איתי אך לא משנה כמה חיפשתי אותו הוא כבר לא היה. ועכשיו עצוב וכואב...והדמעות זולגות ומנוחה לי לא נותנות ועכשיו יחלוף לו הזמן, שישקם את הלב, השבור, הכואב, ואוכל לשוב לחפש כוכב מזל, כוכב אחר.
יש המון כוכבים בשמיים...כל מה שצריך לעשות זה להביט למעלה לשמיים, עם המון תקווה ואמונה... ולמצוא את הכוכב את אותו אחד, המיוחד. שירזוש, אני יודעת שאת מרגישה רע, אני מכירה את אותה הרגשה מעיקה שיושבת על הלב תתפלאי או לא, גם אותי היא לפעמים תוקפת אבל את יודעת מה אני עושה? אני מביטה למעלה בשמים, מתבוננת בכוכבים לוקחת נשימה עמוקה ומאמינה ואל תשכחי יש שם מישהו למעלה שמכוון את הכל, לטובה. ועכשיו חיוך ונשימה עמוקה! אוהבת המון, מכל ה-
לירי.

jess ועוד

New member
אמונה

ויותר מזה אמונה בעצמנו נראית לי התרופה הטובה ביותר

sidi

New member
אין לי נושא

מאחל לכל אחד ואחת מאיתנו שימצא את הכוכב שיביא לו לא רק המון אהבה אלא גם המון אושר והמון בריאות ויכול להיות גם כסף (זה אף פעם לא מזיק). כוכב שידאג למלא לנו את הלב וישמור עליו.

mariana

New member
איזה יופי../images/Emo41.gif

אני דווקא לא רואה את זה בתור כוכב. הכוכב שלי זאת אמא שלי ואריאל
אני מאמינה יותר נכון בזה שלמעלה שמכוון את הכל לטובה הבעייה שאנחנו לא כל כך מוכנים לקבל את זה

Queen Of Love

New member
מרינוש

הקטע הוא שאמא תמיד תהיה אחת וחבר/חברה יכולים להתחלף... יש הרבה כוכבים בשמיים..בשבילי ה-
זה אתה... נשמע מוכר לא? סתם... בכל אופן כל אחד יכול לראות את זה מהנקודה שלו, סתם חשבתי לשתף אתכם במשהו שכתבתי ביומן שלי אחרי שניפרדתי מהחבר לשעבר שלי, וזה משהו שעושה לי טוב בלב, לא יודעת למה

@@

New member
מאוד יפה

נורא הייתי רוצה
אחד, אחד קטן ומנצנץ שיתן לי את הכוח להמשיך הלאה שיראה לי שהחיים הם אכן יפים, רק בשביל זה הייתי רוצה

shiraz2

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני מאמינה שאת ה
שלי, את תמיד מצליחה איכשהו.... לשפר לי את המצב רוח פלאים, ולהרגיש ממש טוב עם עצמי. אני אוהבת אותך
שלי, באמת תודה על התמיכה. מה הייתי עושה בלעדיך הא? אני באמת מרגישה יותר טוב עכשיו, הלכתי מקודם לטייל קצת לבד, אחרי איזה שעתיים.. חזרתי. ניקיתי את כל המחשבות, את כל ייסורי המצפון, את כל הרגשות. כל עוד אני לא יראה אותו... הכל יהיה טוב....!!! וגם שאני יראה אותו.. אני ינסה להיות חזקה, ולהתמודד! תודה מתוקה שלי,
שירז בדקה אחת של עצב איבדת 60 שניות של שמחה

למעלה