מה עושים באודישנים של אקזיט?

../images/Emo41.gifמה עושים באודישנים של אקזיט?

ליאון רוזנברג, העורך הראשי של אקזיט, יתארח היום בין השעות 16:00-16:30 באירוח מיוחד בפורום הרשמי של אקזיט ויענה על כל שאלות הגולשים בנוגע לאודישנים לנבחרת הכתבים של אקזיט שיתחילו בשבוע הבא. מה צריך לעשות, כיצד צריך להתכונן, מה אקזיט מחפשים ומה יעשו הכתבים המהוללים שיבחרו - כל התשובות באירוח. הגולשים מוזמנים לשרשר שאלות

efratushh

New member
נצל"ש-באותו נושא..

לוידעת אם מישהי כבר כתבה את זה, אבל ב-TRL הם ירדו למקום 9...

efratushh

New member
הם עכשיו מקום 10!!!!

אני כל הזמן נכנסת לאתר ששם שומעים את השירים החדשים וזה כתוב שם... ותאמינו או לא!! אבל הם מקום 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה בושה, אני חזרתי להצביע (בזכותך, אתי!
) אז תצביעו גם אתן, והרבה!!

Shiri from the block

Active member
הדרררררר!!!!!!!!../images/Emo2.gif מה את עושה???????????????? אני לא יודעת אם לצחוק כבר או לבכות!!!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif יאאאא מטורפת!!!!!!../images/Emo6.gif כוסעמק ועוד אני מקדימה../images/Emo7.gif אבל אהבתי את החיבור../images/Emo3.gif

ortalma

New member
וואוו../images/Emo12.gifאתן יפות../images/Emo23.gifמתאים לכן../images/Emo9.gif

sivanick

New member
ענק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מוכשרת שכמותך
איך ניסיתי לעשות פרצוף קשוח כמו של ניק
לא יצא לי ממש קשוח אבל זה מצחיק

Shiri from the block

Active member
../images/Emo124.gifסיוווןןןןן זה בשבילך!|../images/Emo26.gif מכיוון שאני לא תופסת אותך אפעם במסנג'ר מסתבר :| אז אני כבר נותנת לך קישור פה שתראי.. אלו תמונות חדשות של בריט וקווין, ובתמונה הזאת../images/Emo26.gif אני מודה שהוא באמת נראה טוב, אבל רק בתמונה הזאת!../images/Emo3.gif שאר התמונות בריט היא זאת שעושה את התמונה../images/Emo99.gif

sivanick

New member
אני לא במסנג'ר בגלל שהוא לא עובד לי

הם רוצים שאני אתקין משו ואם אני אתקין אותו אז אני אצטרך להסתדר רק עם מסנג'ר 6 אז אם עד מחר זה לא יסתדר אני כבר אתקין מסנג'ר 6 אין ברירה.. טוב לעניינו..אה-הא סוף סוף הודית! מה זה רק פה הוא יצא יפה?!אם הוא יצא יפה אז סימן שהוא יפה!!! זה כמו שמישי אומרת שהג'ינס משמין אותה, זה לא הג'ינס זה את שמנה!
אותו עיקרון בידיוק..!!
קווין יפה. נקודה.

Shiri from the block

Active member
האא איזה באסה, אני מתגעגעת../images/Emo7.gif ו.. ו.. אין שום קשר בין מה שאמרת!! אנשים לא תמיד נראים אותו הדבר! פעם הם נראים ככה ופעם הם נראים ככה...! קיצר, הוא לא תמיד יפה! רק לעיתים נדירות כמו בתמונה שהראתי לך../images/Emo3.gif

sivanick

New member
את יודעת טוב מאוד בתוך תוכך

שהוא שווה
אבל את בהכחשה חח, יעבור לך

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך אני חולה על ההודעות שלך סיוני שלי!!../images/Emo6.gif די את בנאדם מושלם../images/Emo99.gif אבל בכל מקרה, אני לא בהכחשה../images/Emo7.gif אחרי שראיתי תמונות שלו כשהוא היה צעיר עשה לי טראומות../images/Emo10.gif

Shiri from the block

Active member
חח לא צריך קישור, הנה לך../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif סבילה מהנה../images/Emo6.gif שנייה אני אחפש לך עוד../images/Emo3.gif

למעלה