מה מיוחד בגלעד

../images/Emo41.gifמה מיוחד בגלעד../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

אצל כל זמר יש משהו מיוחד, משהו שונה מאחרים, שמושך אנשים לשמוע את המוזיקה של אותו זמר וגורם לאנשים להתחבר ולהתקרב לזמר. השאלה שלי היא- מה אתם מוצאים אצל גלעד? מה התכונה שלו שהכי נוגעת אצלכם בלב? מה המיוחד בו? מה גורם לכם להתחיל לשמוע את הדיסק ולא להפסיק?

המממ...

אני חושבת שמה שהכי נוגע בי אצלו זו הצורה שבה הוא מתנהג, הוא נראה לי מאוד אמיתי, אולי בגלל שהוא רק בתחילת דרכו והוא מתרגש מכל דבר קטן, לא יודעת... אני פשוט מאוד מתחברת אליו.

orguy

New member
אז ככה.....

המילים הם חזקותת ונוגעות גם בנו..... אם יש תכונה חיצונית ששמתי לב שכשהוא שר הוא אוחז במקרופון עם שתי הידיים בצורת L L למי שמבין וראה את התמונות........

y a ® d e n

New member
מה שבולט בו הכי זה שהוא יודע

איך לדעת בנקודות רגישות של בני אדם, והוא מצליח להעביר את מה שהוא מרגיש בשירים שלו בצורה מדהימה, וכמובן שגם הוא מלחין מדהים

מסכימה...

גם בעיני הדבר שמאוד מאפיין אותו זה הרגישות שהוא מקרין והנקודות הקטנות שהוא נוגע בהן. לי מאוד קל להזדהות עם המילים שלו. חוץ מזה אני חושבת שגלעד שר מתוך הלב וממש מרגישים את זה.

tamar brandy

New member
המילים... ../images/Emo163.gif

המילים נדבקו אלי, הוא שר בצורה מיוחדת ועם המון המון רגש- אפשר לשמוע את זה השירים כל כך חזקים אז אי אפשר להפסיק לשמוע, המילים לא יוצאות לי מהראש:) (חוץ מזה גלעד פשוט מעלף
)

מיכיל

New member
אצלי...

מה שלי גורם להתחיל לשמוע את הדיסק ולא להפסיק, התכונה המיוחד אצל גלעד, ההבנה המלאה שלו של אנשים. שהוא יכול לקלוע לתוך רגשות. שהוא באמת מבין על מה שהוא מדבר ושהוא באמת אמיתי בלי ניסיון נואש להשיג את זה.

מה מיוחד בגלעד../images/Emo35.gif

האמיתיות שבמילים... היכולת להתחבר לכאב שבכל שיר.. זה לא דיסק "רגיל" השירים שם באו מתוך כאב שקשה להתחבר אליו.. כאב שלדעתי רק מישהו שאיבד מישהו יכול להתחבר אליו.. מילים עמוקות אמיתיות...

aYaLoLy

New member
טוב ../images/Emo15.gif

קודם כל, הליריקה. המילים נוגעות בדיוק בנקודות הנכונות, כל שיר והפירוש האישי שלוץ. הלחנים. ולי אישית, האלבום גורם לי לחשוב על האחים שלי, שאחד מהם לא ראיתי כבר שלוש שנים, וזה נוגע לי בכל מיני צורות...

למעלה