מה דעתכם,,,, הבגדים עושים את האדם או להיפך?
D d a n i e l s 5 New member 7/11/05 #5 לא עושים.... אבל בהחלט רושם ראשוני.....וחשוב ! בכל תחום, בכל עיסוק, בכל מפגש. המראה הכללי זה מה את מציגה, זה מה אנחנו רואים.
לא עושים.... אבל בהחלט רושם ראשוני.....וחשוב ! בכל תחום, בכל עיסוק, בכל מפגש. המראה הכללי זה מה את מציגה, זה מה אנחנו רואים.
M mars4 New member 7/11/05 #6 אני דווקה חושב שהעירום עושה את הבן אדם. ככה נטורל.. לבוש הוא חלק מקודים שאימצנו לעצמנו ואין ברירה , צריך להתאים אותו לסיטואציה. בבית, לעבודה, בחו"ל, ליציאה. לכל EVENT הבגד הראוי. אבל הבגד בוודאי לא עושה את האדם. זבל נשאר זבל גם בעטיפה יפה.
אני דווקה חושב שהעירום עושה את הבן אדם. ככה נטורל.. לבוש הוא חלק מקודים שאימצנו לעצמנו ואין ברירה , צריך להתאים אותו לסיטואציה. בבית, לעבודה, בחו"ל, ליציאה. לכל EVENT הבגד הראוי. אבל הבגד בוודאי לא עושה את האדם. זבל נשאר זבל גם בעטיפה יפה.
א אדMה רוח ואש New member 7/11/05 #7 ואני חושבת דוקא שהאדם עושה את הבגדים... (קוראים אותו מעצב אופנה)
O ozzz64 New member 7/11/05 #9 מי אמר שבכלל חייבים בגדים ? הייתי פעם בבלייד דייט בחוף הים . אני לבוש והיא עם בגד ים . פעם ראשונה שמישהי ניסתה להפשיט אותי בפעם הראשונה . היה מאוד מעניין .
מי אמר שבכלל חייבים בגדים ? הייתי פעם בבלייד דייט בחוף הים . אני לבוש והיא עם בגד ים . פעם ראשונה שמישהי ניסתה להפשיט אותי בפעם הראשונה . היה מאוד מעניין .
M mars4 New member 7/11/05 #12 יש כאלה שלא יכולים.. מה לעשות? לפעמים שהמרצע יוצא מהשק מסתבר שהוא יותר סיכה... ככה שמעתי מחברים כמובן...
יש כאלה שלא יכולים.. מה לעשות? לפעמים שהמרצע יוצא מהשק מסתבר שהוא יותר סיכה... ככה שמעתי מחברים כמובן...