מהו הדבר ?

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif מהו הדבר ?

רציתי לדעת, בנימה קצת יותר רצינית (ולא שאני לא בחור רציני, חס וחלילה): מהו הדבר הקטן שאתם אוהבים לעשות אותו? אותו דבר שגורם לכם לרוב הרגשה טובה? הדבר שלא תוותרו עליו כמעט בשום מצב בחיים? ואם בכלל יש דבר כזה, שגורם לכם פשוט שמחה? שתפו

c o h e n 8

New member
בוקר טוב ....

הכתיבה שלי גורמת לי לשמחה הגדולה ביותר ולא הייתי מוותר על המתנה הזאת לעולם. תמיד שאני מבואס,כועס,עצוב,שמח,בוכה,צוחק אני כותב....

estar13

New member
ממממ

אמבטיה.. כזאת ארוכה עם הרבה מים (הרבה במובן שחדר האמבטיה מסביב מוצף) כשהראש במים ובחוץ נמצא רק האף. זאת ההנאה הקטנה שלי :)

העכביש2

New member
music & nature

המוזיקה. מחברת אותי לעצמי. לא תמיד כמובן, אבל היא טעם החיים שלי. והרבה מעבר ללשמוע שירים, לאסוף אותם, לקנות דיסקים, להוריד שירים וכ"ו. משהו מהנשמה. מוזיקה משפרת מצב רוח, גורמת לחשוב, לתהות, להבין. מוזיקה היא משהו מיוחד. החיים שלי הם מוזיקה, לפחות בתקופה העכשווית... טבע. וזה מוזר אולי שאני כותב את זה כי אני לא חובב טיולי טבע. מזמן לא הייתי באחד כזה. כשאני כותב טבע אני מתכוון לדברים הקטנים: עצים, שיחים, יער....ים....שקיעה....ציבעי ערב...שמיים וכובים....ירח....הדברים האלה עושים לי טוב על הנשמה...לא יודע איך זה זה פשוט ככה...

n o f a r i

New member
מוזיקה../images/Emo70.gif ללא ספק אחד הדברים...

לא הייתי שורדת בלי...

מותר לי

New member
הדבר שלא אוותר עליו...

הדבר הקטן שאני אוהבת לעשות, שגורם לי תמיד (לא לרוב, תמיד!) הרגשה טובה, שכמעט בכל מצב בחיים אני עושה אותו, שגורם לי שמחה, והעיקר- שמשמח גם אחרים... אני אוהבת לחייך!
ולכל מי שתוהה- אני רצינית ביותר! (למרות שאני מחייכת
) כשאני מחייכת- מחייכים אלי בחזרה כשמחייכים אלי בחזרה- אי אפשר לא לחייך מי שמכיר אותי יודע שאני אחייך, אז הוא מחייך אלי וכשהוא מחייך אלי אני מחייכת אליו החיוך מקרב אנשים החיוך מקרב לבבות (אני נשמעת עכשיו כמו ברסלב
) וכיף לי להווכח כל בוקר מחדש שאנשים אוהבים אותי בגלל החיוך שלא איכפת להם מי אני ומה אני אמורה לייצג כל עוד אני מחייכת אליהם והם מחייכים אלי אז שנינו לא מייצגים אף אחד, רק את עצמינו בלבד! והייצוג שלנו הוא החיוך האנושי שאנחנו מעניקים אחד לשני
יצא קצת פילוסופי, אני מודה... אבל אני אוהבת לחייך

למעלה