צודקת מינרלי ובולבולונית - תצאו בחוץ
M minerali1 New member 25/5/06 #24 קנאיות רוצות אותי רק לעצמכן חוץ מזה, הרגע חזרתי מבחוץ וחםםםםםםםםםםם
ת תאירעות New member 25/5/06 #28 תודה מותק(עכשיו ראיתי...)../images/Emo25.gif מה זה יום הנישקוקים הבין לאומי??
ת תאירעות New member 25/5/06 #29 תודה מותק(עכשיו ראיתי...)../images/Emo25.gif מה זה יום הנישקוקים הבין לאומי??
ת תאירעות New member 25/5/06 #31 ../images/Emo6.gif עכשיו תגידי מה עדיף זה או הצלי בקר שכל כך מגרה אותך כל שבוע??
ע עמיתושלי New member 25/5/06 #32 אממממממ......תראי, צלי בקר אני כבר לא אראה בסופ"ש זה לצערי הרב... אלה אם כן אמא של בתאל תביא לי את זה במשלוחה ספיישל אז נסתפק באלה
אממממממ......תראי, צלי בקר אני כבר לא אראה בסופ"ש זה לצערי הרב... אלה אם כן אמא של בתאל תביא לי את זה במשלוחה ספיישל אז נסתפק באלה
ת תאירעות New member 25/5/06 #33 אמא של בתאל רק מגרה אותנו כל שבוע ומשלוחה היא לא עושה...אז נשארים רעבים... אני לשמחתי גם לא מבשלת השבת...
אמא של בתאל רק מגרה אותנו כל שבוע ומשלוחה היא לא עושה...אז נשארים רעבים... אני לשמחתי גם לא מבשלת השבת...
ע עמיתושלי New member 25/5/06 #36 ../images/Emo6.gifמזל שיש חצי שני!!! אצלי מצב הרבה יותר גרוע-המקרר ריק, אז מה שנשאר זה באמת לאכול אותו!!
../images/Emo6.gifמזל שיש חצי שני!!! אצלי מצב הרבה יותר גרוע-המקרר ריק, אז מה שנשאר זה באמת לאכול אותו!!
I IcNיה New member 25/5/06 #15 ממש לא מסכימה איתך! כמו שלא הייתי רוצה שייתנו לי עודף מ-50 ש"ח אם אני נותנת שטר של 100 ש"ח ולא שמה לב - ככה אני לא רוצה לקבל דברים זולים יותר, שמישהו אחר ישלם עליהם.
ממש לא מסכימה איתך! כמו שלא הייתי רוצה שייתנו לי עודף מ-50 ש"ח אם אני נותנת שטר של 100 ש"ח ולא שמה לב - ככה אני לא רוצה לקבל דברים זולים יותר, שמישהו אחר ישלם עליהם.
A aniima New member 25/5/06 #38 מגיבה שוב, לפי החוק חייבים להחזיר ראו תגובתי למעלה, פשוט יצא לי במקום הלא נכון. להזכיר: חוק "עשיית עושר ולא במשפט" מחייב להחזיר מה שקיבלנו בטעות. בהצלחה
מגיבה שוב, לפי החוק חייבים להחזיר ראו תגובתי למעלה, פשוט יצא לי במקום הלא נכון. להזכיר: חוק "עשיית עושר ולא במשפט" מחייב להחזיר מה שקיבלנו בטעות. בהצלחה