מבצעים

../images/Emo41.gifמבצעים../images/Emo41.gif

היי לכולם אומנם לא משתתפת הרבה אך בהחלט קוראת סמויה ונאמנה אז ככה... היום הייתי בזול פה בבארות יצחק 2 חב' פמפרס ב 99 אין לי מושג עד מתי המבצע אממ... אצלי הקופאית טעתה והעבירה את המארז וזה עובר על 61.99 קניתי 4 מארזים (2 בכל מארז) ויצא לי כאילו 30.50 על כל אריזה חחח חבל שלא קניתי יותר אז לילה טוב לכולם ותהנו

aniima

New member
המחוקק כבר אמר את דברו בעניין:

לפי חוק "עשית עושר ולא במשפט" חייבים להחזיר כסף או כל דבר אחר שבא אלינו בטעות. למשל: אדם X הפקיד לחשבוני כסף (הלוואי) אך התכוון למיסטר Y ושגה. נניח מדובר במליון ש"ח. חובתי להחזיר. כשזה 10 אג' או חצי שקל אני בטוחה שזה נכנס להגדרה של "זוטי דברים" בחוק העונשין.

IcNיה

New member
האמת - ../images/Emo31.gif גדול מאוד

לך אומנם יצא "חחח", אבל הקופאית תצטרך להשלים מכיסה את הכסף, אותו את "הרווחת" בגלל טעות שלה.

alino4ka

New member
לא נכון, אם זה טעות בקופה היא לא

תצטרך להשלים מכיסה. משלימים רק אם היא היתה עושה טעות בעודף או משהו כזה.

IcNיה

New member
בוודאי שהיא תשלם מכיסה!

עושים מאזן קופה בסוף יום עבודה/משמרת, ואם האזן הוא שלילי - הקופאית צריכה להשלים את הכסף.

היא לא תשלם

זו לא טעות שלה אלא של הקופה, כך שלא יהיה לה בגלל זה מאזן שלילי.

היא לא תשלם מכיסה זה לא שחסר כסף

שהיא החזירה כתוצאה מעודף או משהו כזה זה טעות של מי שהקליד את המחיר של האריזות.............

זו לא טעות של הקופאית

אלא של המחשב. הקופאיות לא מקלידות שום מחיר, אלא מעבירות את הברקוד. במקומך הייתי מיידעת את הסניף שיש טעות (קרה לי דבר כזה בדיוק, אמנם "הרווחתי" סכום נמוך יותר, אבל באתי כמו גדולה להחזיר את הסכום, ולעדכן אותם שיתקנו את הטעות במחשבים שלהם.

גילור

New member
סבבה. תהני מזה../images/Emo13.gif ו...בחיאת כולכם

מעטים מאוד מכם הרי באמת היו אומרים לקופאית שההקופה טעתה. כולנו (או לפחות רובינו) נהנים מאוד כשההפרש בסופר הוא לטובתינו!

lulyK

New member
היא לא אמרה שזו לא גניבה

היא אמרה שרובנו לא היינו מיידעים את הקופאית. בעיניי היא ממעיטה מערך הגולשות/ים בפורום הזה, אני חושבת שרוב מי שהיה מודע לזה שיש טעות היה מיידע.

למעלה