מבצעים

../images/Emo41.gif מבצעים ../images/Emo41.gif

מודעה מעיתון מקומי: מכירת עודפי ייבוא - חברת "פג ישראל". עודפי ייבוא, מוצרים מתצוגה, ומוצרים באריזה פגומה, ניתן למצוא: כסאות בטיחות, כסאות אוכל, עגלות, עגלות תאומים, אביזרי בטיחות, לול קמפינג, צעצועי התפתחות ועוד. בימים א - ה בשעות 9:30-18:00 בימי ו' 9:30-14:30. המכירה במחסני החברה במתחם תע"ל ליד קיבוץ משמרות. (המכירה במזומן ובכרטיסי אשראי)

מילי לי

New member
נסענו שנה שעברה במיוחד אין ממש

מה למצוא שם...דגמים משנים קודמות...ודברים שתוקנו...והמחירים לא זולים

ldkoren

New member
מבצע בפינוקט

ממעריב של אתמול. רשת פינוקט מציעה 5 פריטים ב 100 ש"ח ו-3 חליפות ב-100 ש"ח. רשת טויס אר אס יוצאת במבצע בתאריכים 22-18 במאי. כל הרוכש ממוצרי המותג הפרטי של הרשת יוכל לרכוש פריט שני ב-10 שקלים.

tinush

New member
מבצע שווה בטויס אר אס - שני ב10 ש"ח

על מוצרים של BRUIN ועוד מותגים (לא זוכרת) ממש שווה
ואפילו לא העלו את המחיר של פריט "ראשון" יש להם שולחן פעילות מאוד מוצלח וגם בימבה מדליקה בצורת

december2

New member
בניו פארם כפר סבא../images/Emo41.gif

שמפו של ג'וונסון+סבן נוזלי+בקבוק עם פטמה רב שלבית של דר בייבי=20 שח! האגיס פרידום 2 ב115!

annes

New member
בטויס אר אס

צעצוע שני ב-10 ש"ח על מותגי הבית - היינו, יצאנו עם רכבת+הדבר הזה של הכדורים (מזרקת כדורים?)+טלפון מפלסטיק+צעצוע כזה עם ואקום למטה והפעלות שיכול להצמד לכסא אוכל וגם מנגן - וכל זה ב-230 ש"ח (לא בדיוק ברור לי איך כי זה לא תואם למחירים שהיו על הדברים אלא פחות, אבל מי אני שאתלונן אם יוצא לי יותר זול? ) והצעצועים של הברואין, שפקפקתי בהם בהתחלה ממש שווים - הפעלולון משולב מובייל שלהם עם אורגן אורות להיט אצלנו מאז שנקנה

annes

New member
המוצרים של מותגי הבית

זה ברואין, animal plant (דובים וכאלו) ועוד כמה - יש רשימה בחנות. מסתבר שיצא לנו בעצם 260 הכבודה שציינתי, היה לנו זיכוי של 30 - עדיין שווה - הרכבת ממש מגניבה (אני כזו תינוקת, אלוהים ישמור אותי שהילד יתחיל בעצמו לבקש צעצועים) יש לה פסים כאלו באליפסה, קטר צבעוני עם קרון אחד וכשלוחצים על הנהג היא נוסעת - עוד לא העליתי את זה הביתה, אבל בטוח שלפחות החתולה תאהב את זה
-

ליcות

New member
../images/Emo41.gifסופרפארם קריון - 2 האגיס ב 105 ש

ש"ח על כל קניה של 2 מוצרים.. שווה ביותר, היום קניתי שם 4 חבילות.

למעלה