מבצעים

עדינה35

New member
../images/Emo41.gifמבצעים../images/Emo41.gif

גם הפעוטות (לפחות חלקם) זקוקים לטיטולים, מגבונים, מטרנה, סימילאק ושאר מוצרים... האם מישהי יודעת על מבצע מוצלח לטיטולי האגיס?

meduza74

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo100.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלת דיוטי פרי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפני כחודש כשטסנו היה מבצע 3+1 בדיוטי פרי בצעצועים. היינו בלחץ זמן נוראי, אז קניתי רק מה שתכננתי מראש, מטבח של פישר פרייס. ההורים שלי טסים מחר ואני רוצה שיביאו לקטנטונת צעצועים שוים , אבל אני לא מוצאת באתר שלהם קטלוג עם כל המוצרים, וגם לא אם המבצע הזה עדיין בתוקף. אני אמורה לשלוח את אבא שלי עם רשימה מדוייקת של דברים, ואין לי מושג מושג..... מישהי יודעצ איפה אפשר לראות את כל המוצרים שזמינים בחנות של הדיוטי פרי ? תודה

meduza74

New member
שם כבר הייתי ../images/Emo13.gif

אבל אין שם קטלוג מוצרים תודה

mom2ia

New member
תערכי רשימת אפשרויות

לכי לאתר של פישר פרייס ותעשי רשימה של אפשרויות - עדיפות ראשונה שניה וכו' ואם לא מוצאים שיתקשרו

sheep2

New member
לא קיים קטלוג

לקח לי 3 ימים להשיג אותם בכלל בטלפון כשרציתי לשאול חודש שעבר על המטבח של פישר פרייס. דרך אגב את מרוצה ממנו? אני הזמנתי מחברה וכשהגיע ראיתי שזה בכלל לא מה שראיתי באתר של פישר פרייס. זה מודל ישן ביותר שכבר לא מוכרים בשום מקום (המטבח האדום עם המקרר ומכונת הכביסה). ה grow with me kitchen שמפורסם בכל מקום הרבה יותר יציב גדול ושווה ואותו חשבתי שאני אקבל. איזו אכזבה.

meduza74

New member
המטבח שאת מדברת עליו באמת נראה אחלה

למען האמת אני לא בטוחה אם הוא יותר יציב כי זה נראה אותו סוג פלסטיק. המיקסר והכלים הנלווים נראים חמודים בו. אנחנו מרוצים מהמטבח, הילדה שלי מכורת בישולים, אז זה עושה את העבודה
אני אשלח את אבא שלי עם רעיונות למותגים אליהם הוא צריך לשים לב והכוונה כללית, ושייסתדר... העיקר שיחזור עם ארבע מתנות

מבצעים בשילב.

צעצועי למאז'/פישר פרייס צעצוע שני(הזול מבניהם) ב-50% צעצוע סאסי שני בעשרה שקלים. ביגוד יש 2-במאה ו-3 במאה לא כולל ג'ינסים וסוודרים..

../images/Emo41.gifגם אני מחפשת מבצע להאגיס - יש משהו../images/Emo35.gif

לא יאומן כמה מהר נגמר הסטוק הענקי שלי
נשארתי רק עם חבילה אחת ובשיא היו לי 8

למעלה