מבזקונים

anatc

New member
../images/Emo41.gif מבזקונים

יפני (עאלק) לא יודעת מה עבר לי בראש... בשבוע שעבר הסתובבתי במתחם בזל, ופתאום החלטתי כי הסושיה באשתורי הפרחי, כמדומני, ראוייה למאכל אדם. אז זהו, שלא
היה רע לתפארת הזמנתי עסקית עם סלמון בטריאקי שהיה שומני ולא טעים בעליל ההגשה אסתטית, אך איטית נורא - חיכיתי 25 דקות למנה העיקרית והכי נורא - מעולם לא רציתי לפגוש את האסלה בבית בכזו בהילות
שומר נפשו ירחק ארוחת בוקר "כמו שצריך להיות" (קום איל פו) אתמול התעוררתי עם חשק לאויר ים
הודעתי לטייקון שאנחנו הולכים לאכול ארוחת בוקר מול הים, והוא - ספונטאני שלא כהרגלו (פולני) - נאות לגחמותי
ארזנו את הילדה, ובשעה 10:00 כבר ישבנו מול הים בקום איל פו, כשלשולחננו מוגשת ארוחה זוגית לתפארת (היא ישנה בעגלה, לכן לא הזמנו לה) פנכות שונות - מלוחות ומתוקות, ביצים לפי בחירה, גבינות, סלסילת לחמים/לחמניות, פלמידה וסלמון מעושן וכמובן - שתיה קרה וחמה. 120 ש"ח, והפעם הבאה שאכלנו משהו היתה בערב. טעים ונעים, ומי שרוצה לנשום אויר ים - שיקפיד להגיע מוקדם לפני שאי אפשר לנשום בחוץ מרוב חום ורצוי להזמין ימים מראש, למרות שהגענו מוקדם וסידרו לנו שולחן שווה (הרוב היה מוזמן) מסה לרגל סיום חופשת הלידה שלי, שתי חברות לוקחות אותי מחר לעסקית במסה. על מה אסור לוותר
תודה

גסטרו

New member
על כבד האווז על ופל ברוטב שוקולד

לבן- מנה ראשונה וכייף לראות אותך שוב בדרכים (של המסעדות....) ! החזרת את קום איל פו לרשימה שלי !

anatc

New member
יקירתי, אני לא אוכלת כבד אווז../images/Emo67.gif

למרות שכל כך טעים...

גסטרו

New member
אז את הרביולי שיש בו גם חלמון (שאני

לא אוכלת ..) אבל טעמתי מחלק ללא החלמון והיה מצוין. וכפי שו שתי הזהירה לא לקחת את קינוח השף הכולל שלל ירקות מסוכרים ומזעזעים.

ברוזונת

New member
איזה כיף!

במסה על תוותרי על הרביולי חלמון ושרימפס.. בעיקריות - ריזוטו כמהין היה טוב מאוד וגם מנה של דג לברק..

anatc

New member
הרביולי דומה לזה של אורקה?

ריזוטו כמהין...מעכשיו אני רעבה...

ברוזונת

New member
לטעמי יותר טעים משל אורקה

באורקה הגבינת עזים משתלטת על טעם הסרטנים, לשרימפס יש טעם קצת יותר דומיננטי.. YY מקווה שתהני

anatc

New member
חן-חן../images/Emo70.gif

אשמח להמלצות נוספות, נהיה 3 רעבות תודה

למעלה