מאמר חדש

Superdror

New member
../images/Emo41.gif מאמר חדש ../images/Emo41.gif

בעקבות שאלות רבות בנוגע לסוגי הביטוח השונים, החלטתי לכתוב מאמר. המאמר יפרט בכלליות את סוגי הביטוחים הקיימים, ייתן לכם קצת חומר למחשבה ואף יסביר את החשיבות שמאחרי כל סוג ביטוח. הערות/הארות/תוספות יתקבלו בברכה. כמו כן, אם מישהו רוצה לתקן אותי/לחדד דבר מה, הוא מוזמן לעשות זאת בשרשור זה, ואני אתקן את המאמר בהתאם. דרור.

Superdror

New member
וכמובן, אם יש שאלה בדבר ביטוח

שהמאמר לא עונה עליה, אני מוכן לנסות ולענות עליה על גבי הפורום ולעדכן המאמר בהתאם.

ziv d

New member
באמת כל הכבוד

אהבתי את זה שהתיחסת לנושא של נהג צעיר בשלושת הביטוחים, אחלה מאמר! יש לי שאלה קטנה, כמו שכתבת לפי הרפורמה החשדה אם יוצא לי לנסוע ברכב של מישהו שלא מהסביבה שלי וזה אז זאת הוכחה שאני לא נוסע הרבה ברכב הזה, אני מניח שלא מדובר כאן על רכב של ההורים נכון?! אפילו שאני לא מתכוון לנסוע בו הרבה... ועוד משהו, אתה יודע משהו על הביטוח הזה של לפי שעות כאילו אני מתקשר כשאני יוצא עם האוטו ואז מתקשר שוב כשאני חוזר...ידוע לך משהו על זה? תודה.

adidas88

New member
אני אענה

זה ביטוח שאתה שולח הודעת SMS לפני שאתה יוצא וכשאתה מחנה את האוטו לפני אתה שולח עוד ההודעת SMS לסיום הביטוח. ככה אתה משלם על 60 שעות ביטוח.

ziv d

New member
ואיזה ביטוח זה נחשב?

כאילו המכסה של ה60 שעות מדובר בביטוח חובה או צד ג' או מקיף בכלל? וזרקו מספר כמה זה עולה לפי שמועות לחודש?, כאילו ה60 הללו... תודה

Superdror

New member
במידה ומדובר ברכב של הורים....

אני מניח שלא תוכל לטעון שזו נסיעה חד פעמית ברכב - וגם יהיה לך מאוד מאוד קשה להוכיח דבר כזה, מהסיבה הפשוטה - האוטו הזה לידך רוב הזמן, צמוד אליך ונגיש אליך. כלומר, כשמדובר ברכב של ההורים, חד וחלק, אתה זקוק לעדכן את הסוכן ביטוח בהתאם.. חוץ מזה, שוב, אתה נוהג בלי ביטוח מקיף / צד ג' בתוקף - ובמקרה של תאונה אתה עלול לשלם המון המון המון המון המון המון המון כסף. תרסק מראה של איזו מרצדס מפוארת ותעקם דלת למצב שצריך להחליפה - עברת את ה10000 שקל בלי למצמץ בכלל. קיצר. לנצל את החוק הזה רק למטרותיו הטובות עבורן "נולד" - למשל, בשביל להחליף חבר ששתה בנהיגה(כשאתה לא שתית, מן הסתם).

B B A

New member
ואני רק אזכיר סיפור שסיפרתי כאן

לפני זמן מה על בחור שאישתו נכנסה בג'יפ פורשה דנדש והביטוח המקיף לא כיסה את הנזק. הבעלים של הפורשה תבע אותו בכ-700,000 ש"ח. רק תקלוט במה את מסתכן.

E G the men

New member
מה זאת אומרת הביטוח לא כיסה?

אז למה עושים מקיף אם הוא לא מכסה את הנזק?

Superdror

New member
כל ביטוח רכב מכסה עד סכום מסוים.

לצורך העניין, פוליסת ביטוח צד ג' שלי מכסה נזקים עד 390,000 ש"ח(מה שאומר שאני צריך להזכר מכל המרצדסים S320 ומעלה
). מעבר לסכום הזה - אני צריך להשלים את הכסף. יש שתי אפשרויות: 1. הנהג שנהגה באוטו לא הייתה מבוטחת כראוי ולכן הביטוח לא שילם את הכסף. 2. מחיר הגיפ' מאוד מאוד גבוה והאישה גרמה לו נזק שחרג מכיסוי הביטוח.

Superdror

New member
אגב , מעולם לא בדקתי אם ניתן

להגדיל את גובה הכיסוי, סביר להניח שניתן בתמורה לסכום המתאים

B B A

New member
אכן הביטוח לא כיסה עד גובה הנזק

שהסתכם בלמעלה ממיליון ש"ח (הפורשה הייתה עוד עם הניילונים על המושבים ועם DVD,סטריאו משוכללת ועוד כמה דברים יקרים שאנשים עם כסף מציידים בו את המכונית שלהם).

Krishi

New member
משהו שעניין אותי...

יש ביטוח שמבטח רק את הנזק לרכוש שלך?

Gal isr

New member
שלשום קיבלתי SMS לנייד שלי

שחברת הפניקס נותנת את הביטוח בהודעות שלה ללא תשלום עד סוף יום הבחירות.

aviGODFATHER

New member
מאמר טוב... תודה רבה!

אבל לא כתוב בו כלום על הביטוח ששולחים SMSים בתחילת ובסיום הנסיעה... למישהו יש קישור או מידע על זה?

למעלה