../images/Emo26.gifהאם יש כאן משפחות מהישוב "אורנית"../images/Emo35.gif
אנחנו חושבים לקנות שם מגרש ולבנות עליו את בית חלומותינו. לצערי, המחירים באיזורנו מרקיעים שחקים מדי יום ופשוט אין לנו שום אפשרות לקנות בית באיזור (אזור קרית אונו-גני תקווה). מעוניינת לשמוע ממשפחות שמתגוררות באורנית, או כאלה שיש להם משפחה/חברים שם: איך היישוב
לא יודעת איך היה אצלכם אבל אצלי בעבודה (ראשל"צ, מרכז העיר) לא ממש שמעו את האזעקה. כלומר, שמעו אבל אם לא הייתי יודעת שזה זה, לא בטוח שהייתי טורחת לברר מה זה, זה ממש לא נשמע כמו אזעקה שאני זוכרת מימי מלחמת המפרץ, סתם מין רעש טורדני שנשמע כאילו מגיע ממפעל או משהו כזה. כך אמור להיות גם בזמן אמת?! מקווה שלא, ושלא נזדקק, כי ייקח לי הרבה זמן לקלוט ולעשות משהו. מקווה שהילדודס בגן לא פחדו יותר מדי...
הרגשתי חולשה וסחרחורת, אמאלה. מזל שגם פה זה לא היה הכי חזק, זואי אפילו לא התעוררה ממנה. וגם אני לא מבינה, למה לעשות עולה ויורדת? אם חלילה היו באמת מתקיפים?
../images/Emo41.gif תערוכת תותים ברמת השרון ../images/Emo41.gif
שמעתי שיש מיצג תותים (כמו הפינגווינים והגלובוסים ברוטשילד ת"א) בשדרות ביאליק ברמה"ש - הבנתי שזה לא מסלול הליכה יותר מדי ארוך ויש אוירה נהדרת, נגנים והרבה ילדים. מישהי היתה? מכירה? יודעת משהו?
התערוכה ../images/Emo210.gif עד 6/5 ../images/Emo70.gif ההפנינג רק השבוע
במשך השבוע יש ב- 19:00 הופעות מוסיקליות של להקות מרמה"ש ובשבת הפנינג בכפר הירוק (פרטים הלינק מתחת) יום שבת 12.4.08 – "לגעת בטבע" הפנינג לכל המשפחה בכפר הירוק בין השעות 10:00-16:00 בין הפעילויות: ביקור בפינות החי (כולל ליטוף והאכלת חיות), נסיעה בשדות הכפר בעגלה רתומה לטרקטור ביקור במכוורת הלימודית שוק איכרים אפיית פיתות על טאבון ו"שערות סבתא" (בתשלום סמלי) מתקנים מתנפחים מופעים: בשעה 11:30 מופע חדש לילדים ולכל המשפחה "קופסת החלומות של הגר" בהשתתפות: הגר אורן, שרון שמש ורקדניות סטודיו שייפ כ"ס כוריאוגרפיה: שרון זיידיס- פלוס בשעה 12:30 מופע הפעלה לכל המשפחה: "אגדות מזמרות" עם טל יהושע מיטב שירי הילדים מתוך אגדות הילדים האהובות לאורך כל היום: מופעי אקרובטיקה של צוות fly-jumpers המציגים קפיצות ודילוגים לגבהים על קביים קפיציים. מופע מדהים שעוד לא ראיתם. הכניסה לאירוע דרך משתחת אהרוני. הכניסה, המופעים והפעילויות ללא תשלום!