מאיוש

מאיוש17

New member
../images/Emo41.gif מאיוש ../images/Emo41.gif

מישהו אולי יודע מתי יש הופעהה של הגיים בויזז ואיפה??? חחחחחחחחחחחחחחחח אחרי "ההופעה" שהייתה להם בקריוןן חחח אמא'להה מה שהלך שםםםם!!! חחחח לא סתם אומרים שהקריות חיות....
חחח סתם סתם אין על הקריות.. ========================================================== מסכן אביחיוש... חחחחחח חמודוןןן העיקר שהכל טוב איתו.... ======================================================== אההה לוטושששש כשאת פההה אהבה שלי דברי איתיייי מואהה=]] -=- אהההה חחח וכןן<<>>אני החדשהה...<<>>מאיהה מיוקנעםם.. בת 17! ביו'ששש...

1שירושה1

New member
נ"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifמזההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif גיים בויז

לא מתמודדים בכלללל בעמ"י
למהההה
הנה קישור למתמודדים הסופיים

אני פה..

חחחחחחח איזה כיףף סיימתי היום בצפר ברבע ל12 חחחחחחח ודחו לי תמיבחן שיהיה אמור להיות לי מחר בהסטוריה.. חלוםםםם.. חחחחח חמסה חמסה שום בצללל

חחחח יפהה יפהה!!

תקישיביייייי אדווה אתת בפורום הרשמיי נכוןןןןןן?! אז דברי איתיי באיזיקיו >>267346726 אני צריכה לשאול שאלות בקשר לפורוםםםםםםםםם!!

מממ... כנסי

הוספתי אותך אבל את לא מחוברת אז שתתחברי שלחי הודעה אני יענה לך על הכל בכיףףף :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההה

ברו'ש יקורעת הרגת אותי בהתחלה לא הבנתי.. אחר כך קישרתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

danitush123

New member
באמת צריכים חמסה.. חחחח

בטח שבוע הבא יפוצצו אןתנו במבחניםם.. בעע.. =\

יוווווו מחרררררררררר

מומלדתתתתתתתת למושלםםםםםםםם אושריייייייייייי!! אושרי ינסיךךך מזלל טובבבבבבבבב מואהההההההה חח למרות שזה מחרר!

למעלה