למסירה

שרון321

New member
תרופות!!! צריכה עזרה דחוף!!!!!

מתנצלת מראש על פתיחת ההודעה אבל אני צריכה עזרה דחופה. בגלל עניינים בירוקרטיים עם קופת חולים, אין לי סבסוד לתרופות (בשל מעבר קופה בוטל האישור לטיפול ). אני באמצע טיפול וזקוקה בדחיפות (בתשלום כמובן) ל: גונאל F דקאפפטיל קצר ומנוגון אני גרה בתל אביב ואשמח אם משהי תוכל לעזור. 055-968603

חגיתלה

New member
../images/Emo24.gif למסירה

שלום אהובותי, התגעגעתי אליכן. יש לי למסירה 4 אמפולות של גונאל בתוקף עד 12/04. וגם 14 פנינים. חבילה שנפתחה אבל השתמשתי רק באחד. בתוקף עד 1/2006. אני גרה באזור השרון, ומאוד מעוניינת לתת את האמפולות, ולפזר אבקה. מי שמעוניינת שתיצור איתי קשר במסר.

visa333

New member
מנוגון למסירה

אני בהפוגה........... 22 אמפולות מנוגון למסירה בתשלום. כמובן עם תאריך תפוגה תקף. 050-5625395 או במסר.

הייתי מבררת שוב

לפי מה שאני יודעת אין באישור מיוחד לקניית גונאל ומנוגון. מספיק חתימה של רופא פוריות של הקופה. מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך עם התרופות - אני גרה רחוק ממך. אבל אם בכל זאת תתקעי עם המנוגון, תשלחי לי מסר. יש לי מרשם של 20 אמפולות שעדיין לא ניצלתי.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מנצלש"ת - דחוף אוטרוגסטן

התחלתי אתמול אנדומטרין, וזה עשה בי שמות. הרופא שלי לא זמין עד יום שני הבא ואני נוסעת ביום ראשון לחופשה של חמישה ימים. אשמח מאוד אם מישהי באיזור ת"א-ר"ג וגוש דן בכלל יכולה לעזור לי עם פניני אוטרוגסטן!

פאקא

New member
יש לי חבילה

אבל לא הייתי מחליפה בלי לדבר עם רופא, בטח יש לו איזשהו רופא מחליף או משהו, שווה מאמץ לבדוק את העניין מחר בבוקר... אם תרצי תשלחי מסר

עינת ב6

New member
הי זקיקית...../images/Emo142.gif

זקיקיתי... אני ירושלמית אבל באמתחתי הרבה פנינים...
אז אם את נתקעת את מוזמנת לשלוח לי מסר...

למעלה