למה אין גיים בויז בגלגלצ
..

../images/Emo41.gifלמה אין גיים בויז בגלגלצ../images/Emo35.gif..../images/Emo41.gif

אתן בטח שואלות את עצמכם למה לא שומעים את הלהקה עם השיר המדהים אשמור את ליבי אפילו פעם אחת בגלגל"צ. אחות של חברה שלי משרתת בגלגל"צ, שאלתי אותה למה אני לא שומעת אף פעם את הגיים בויז בגלגל"צ והיא אמרה לי שהם לא אוהבים בתחנה להקות בנים ובגלל זה הם לא משמיעים אותם . שאלתי אותה איך יכול להיות ? , הם מושמעים בכל התחנות , הם אפילו משתתפים בשיר נולד וגם בקרוב בקדם ארוויזיון ורק בגלגל"צ לא אוהבים אותם. ומה אם הבקסטריט בויז , להם אתם יכולים לפרגן. כמובן שלא היתה לה תשובה !!! אבל אל תדאגו , יש פתרון לפני שאתם מחרימות את התחנה. היא אמרה לי שאם מעריצות יתקשרו לתחנה וישאלו למה לא משמיעים את הגיים בויז הרבה פעמים הם בסוף יתייאשו ואז הגיים בויז ישלטו!!!!! אז קדימה בנות , אושרי, שרון, ערן אביחי ואדם צריכים את עזרתכן. תתקשרו לטלפונים הבאים של גלגל"צ ותבקשו שישמיעו את הגיים בויז. 03-5126294 03-5126865 03-5126659 03-5126651 אני בטוחה שאחרי שהם יתחילו להשמיע אותם הם לא יפסיקו כמו שכולנו לא מפסיקות. גיים בויז שולטים!!! מדהימים !!!! מושלמים !!!

TOUSH

New member
ייאללה ח'ברה../images/Emo70.gif

אנחנו ביחד יכולים לדאוג שישדרו בגלצל"צ את השירים של הגיים

ניסית אבל לא עונים..כנסו!!

אושרי נסיך יפה שלי אני אוהבת אותך הכי שיש בעולם מושלם אחד אין עליך כפרה על היופי המטריף שלך אןי עליך עולם מושלם שליי....!!!! אדם יפה שלי אני חולה עליך מושלם שלי אין עליך חיים יפים שלי! אני ניסיתי איזה שעה אבל לא עונים ליי...אני עוד מנסה אין אין לא עונים בכל המספרים.. אני יעשה הכל כדאי שהמושלמים האלה יצליחו..!!!אני חולה עליהם

תודה.. גם לכם

אני רואה המון את רוני היא גרה בראשון (גם אני) ואני רואה אותה דיי הרבה היא גם התחילה אצל לימור שולב וגם אני רוקדת אצלה וגם הופעתי איתה במופע סיום המכביה

תגידי..

את יכולה לשלוח לי תמונות של ערן ואדםםם אני מתה עליהםם ואני רוצה תמונות שלהם יש לי ממש קצתת..

למעלה