סבאבא :) רק ש... עדיין אינלי את השיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתחרפנת:\
מ מתה על קובנה New member 20/6/06 #13 סבאבא רק ש... עדיין אינלי את השיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתחרפנת:\
ט טל ליהיא New member 20/6/06 #14 קודם צריך להצביע לאיתי בזכות ההצבעות האלה בשבוע הבא אם אלה החיים יהיה בפינה לשיפוטכם ויכנס למקום גבוה שבוע אח"כ.. ואז תשמעי אותו הרבה ברדיו
קודם צריך להצביע לאיתי בזכות ההצבעות האלה בשבוע הבא אם אלה החיים יהיה בפינה לשיפוטכם ויכנס למקום גבוה שבוע אח"כ.. ואז תשמעי אותו הרבה ברדיו
מ מתה על קובנה New member 20/6/06 #19 חח נראלי אלה שמקבלים את ההצבעות יהיו בעומס יתר רק מההצבעות שלי..חחחחחחח חייבת את השיר הזהה..רר#
I is258 love shiri New member 20/6/06 #23 אם מצביעים כמה פעמים מאותם../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif פרטים לא נפסלים.... אתם יכולים אפילו סתם להמציא פרטים הם לא יתקשרו לבדוק
אם מצביעים כמה פעמים מאותם../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif פרטים לא נפסלים.... אתם יכולים אפילו סתם להמציא פרטים הם לא יתקשרו לבדוק
ט טל ליהיא New member 20/6/06 #26 אבל אותם פרטים עדיף שלא בכל מקרה היום כבר אין למה להצביע, רק מיום חמישי בארבע ועד שני..