לכל החברים שעדיין ערים

../images/Emo41.gifלכל החברים שעדיין ערים../images/Emo53.gif

זהו.. יש לנו רק את הלילה.. חייבים להצביע כמה שיותר בעיקר בגלגלצ וברשת ג' כי זה מה שידחוף את "אם אלה החיים" חזק למצעד.. התוצאות של השבוע. ואפשר להצביע רק עד מחר בבוקר, אח"כ הקולות כבר הולכים לאיבוד... אז תשתדלו להצביע כמה שאתם יכולים. תודה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

באמת פנוי לי היום בערב אני אכנס עוד להצביע לא השקעתי מספיק השבוע כמו שבוע שעבר צפי לעידכונים ממני

NorahLee

New member
הצבעתי ../images/Emo13.gif

ושמעתי את "אם אלה החיים" היום בסינגלס.

razpg

New member
../images/Emo220.gifבאיזה שעה באמת סינגלס???

אני כל פעם תוהה מחדש באיזה שעה זה... אני רוצה לשמוע פעם אחת את התוכנית הזאת... זה בשמונה בערב או בתשע בערב? (זה עם אדר מרקס?)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif8..הדר*../images/Emo15.gif

ויש מצב שזה יהיה היום כי היא והעורך אוהבים את השיר תקשיבו..אין מה להפסיד

razpg

New member
אופס... ../images/Emo4.gif

תודה בכל מקרה... ד"א- זה שירים עבריים ולועזיים או רק עבריים? אני מתכוון להקליט!

anianat

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif

חשבת פעם להיות מילדת
קדימה..לדחוף..לדחוף...לדחוף...
|תינוק|

חחחח.. אולי... אני בדיוק חושבת

על מקצוע חדש.. יש לך עוד רעיונות...? אבל מילדת לא נראה לי אני ודם לא הולכים ביחד

רק עכשיו שמתי לב שבחתימה שלך

יש את על שפת הכינרת.. איך זה לא יצא כסינגל אני לא מצליחה להבין... זה פשוט שיר חובה לסינגל.. יש בו הכל, באמת הכל. זה לא השיר שאני הכי אוהבת בדיסק, אבל זה השיר שהכי יתפוס לדעתי אם הוא יצא כסינגל (אחרי זאת שבמקומי כמובן..חח)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifזאת שבמקומי../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

anianat

New member
האמת היא שלי

באופן אישי קשה מאד לבחור בכלל (אני רוצה הכל עכשיו ומושלם
...)ולבחור שיר אחד מהשירים של קרן בפרט. היא הצליחה לגעת בי דרך כל כך הרבה שירים. על שפת הכנרת זה שיר ש: 1. הוידאו קליפ שלו רץ בראש תוך כדי קריאת המילים 2. הוא מאד מאד קליט 3. לשורה הראשונה שלו יש אמירה של "יוצאים לדרך" וזה באמת מושלם לפתיחה -סימלי משהו. 4. הוא זורע את הפרפרים בבטן - אופטימיות, געגוע, תעוזה, מרחבים פתוחים וכתיבה גאונית - מילים פשוטות ומוכרות כמו ג'ינס ומקוריות מתפרצת - כל אלו הולכים איתי לאורך, רוחב ועומק כל השירים. 5. ו..אחחח...הלחן....- אין מילים. אז כנראה שאת צודקת. לגבי הסבה מקצועית - רעיונות זה השם השני שלי - את מוזמנת לשעת יעוץ אצלי (250 ש"ח לשעה או תמורת דיסק של קרן)

anianat

New member
אפשר בתשלומים או בסינגלים.....

תראי אני באה לקראתך...ךךךךך...חחחחח...

למעלה