לכולם ...

..שיר..

New member
../images/Emo41.gif לכולם ...

אז לאור השירשור של ההודעות האחרונות כאן ,בנושא נוכחותי כאן בפרום הבנתי שיש כמה מכם שחושבים שאני כותבת שטויות ועוד כל מני דברים בנימה מאוד אישית את האמת נפגעתי הפורום בשבלי ואתם יודעים זאת הוא כמו משפחה כמו שתמיד אמרתי המשפחה השלישית שלי הרגשתי באמת חופשי לשתף אתכם מעומק ליבי בתחושותי מדי פעם ניסיתי להוסיף קצת תמונות וצבע וקצת שמחה השתדלתי באמת להתייחס ולקרא כל הודעה של כל אחד ממשפחתי ולהגיב כי באמת זה מה שאני מרגישה כלפכם את הפורום אני באמת מלווה הרבה זמן והוא תורם לי רבות אך אתמול הרגשתי שלרגע שכחנו לאיזה מטרה אנחנו כאן בפורום ומאיזה משולש אנו מרכבים (מאומץ,בילוגים, מאמצים)שכולנו משתפים כואבים, שמחים, מחבקים ,כאן אחד את השני . אני יודעת ומודה מאוד לאנשים המקסימים כאן אלא שלא חשבו שאני כותבת שטויות אלא שהיו איתי באמת שניסו להבין ולתמוך בקשיים באמת בזכותכם לעיתים הארתם לי את הדרך החשובה היום אני כותבת את זה לכם כי יש לי הרגשה שלא אכתוב כאן יותר כי אם לא רוצים שאהיה אז לא אכתוב למרות שיהיה לי קשה כי אתם בכול זאת משפחתי השלישית .. ובימים אלא אני עוברת דברים באמת קשים .. אז רוצה להגיד לכם שאני אוהבת את כולכם שולחת
לכולם שיר

shira^

New member
כבר נעלמת פעם לחצי שנה אחרי שגילו

שאת מנצלת את רגשותיהם של האנשים . רציתי לאמר לך שבתחילה סחטת אותי רגשית והייתי איתך והרגשתי אותך ובכיתי איתך.מודה שלקח לי זמן להצליב דברים שכתבת וגיליתי סתירות .ואז הבנתי ועוד כמה הבינו כאן שבעצם הרבה מהסיפורים שלך הם פשוט ללא בסיס. ככה לא קונים אהבה כי כולנו אהבנו אותך וכולנו היינו איתך עד הגילוי. שיר !!!אולי יותר טוב בשבילך שתאטי את קצב כניסתך. ואולי ככה תגלי שיש חיים מעבר לפורום .יש חיים בחוץ. מאחלת לך הצלחה מעומק ליבי

..שיר..

New member
שירה הגזמת!!!

עכשיו באמת הגזמת רציני ,מנצלת את רגשותייהם של אנשים????? סתירות????? אולי תשתפי אותי בסתירות של החיים שלי אהה??? כן שירה אולי לפעמים קשה לך לקבל שיש מציאויות קשות וזוהי מציאות חיי איך את מעזה לומר שהסיפורים שלי ללא בסיס ? האם את עוברת מה שאני עוברת? איזה גילוי ?? אז הינה חידוש לך שירה נעלמתי לחצי שנה כי אם את זוכרת זה ארע אחרי שנפגשתי עם הביולוגית והיה לי מאוד קשה רציתי להתנתק מהכול לכן נעלמתי ..אני לא מאחלת שירה לאף אחד לעבור גהנום כמו שאני עוברת אבל להגיד לי שהסיפורים של החיים שלי הם ללא בסיס את לא חושבת שיש גבול ?? אז הינה חידוש לך ואולי הפעם זה יחדור אליך כל הדברים שאני כותבת מציאות הם מציאות כואבת של חיי שירה כן מציאות וכל זאת שאת לא מכירה אותי אישית ואני לא אותך אז איך את מעזה להגיע למסקנות שגויות כאלה אהה אז אולי תשתפי אותי בגילויים שלך, במחקר שעשית על החיים שלי וחבל שירה שאת לא יכולה לראות שיש גם מציאויות קשות לאנשים בחיים וכול מה שכתבתי כאן ושיתפתי הוא סיפור חיי !!!

..שיר..

New member
ועוד משהו שירה

כי פשוט אני עדיין בהלם מהתעוזה שלך רוצה לשאול אותך מאיפה את מכירה אותי ביכלל??לא ניפגשת איתי אף פעם לא ראיתו אותך לעולם לא נהלנו שיחה אישית לא דרך המייל ולא בדרך אחרת אז מה הבעייה שירה?? , את לא מכירה את סיפור חיי אז איך את מעזה לדרוך ככה על הרגשות..

למעלה