לירן

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifלירן../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

יש לך שיחה בפלאפון.... מוזר, נשמע קצת עמום... כאילו שזה מתחת למים... :)

אזרח111

New member
יאפ ....

זה מה שקורה שאת מטרידה אותי מתי שאני בים ... סססעמק! זרקתי אותו לחלק העמוק ....

Lady McBeth

New member
אבל כפרע...

זו לא הייתי אני...בטח אחת הגרופיות האחרות שלך... הרי ידוע שאתה המסוקס החולוני של כל הזמנים :)

אזרח111

New member
די תמי ... אל תתחנפי.

את לא תקבלי את מה שאת רוצה. בכל אופן - את מוזמנת לדבר עם הכרישים - אולי להם יש סבלנות בשבילך. תחליפו חוויות על המדוזות ....

Lady McBeth

New member
לירנוש כפרוש

אולי תספר לי מה אני רוצה ממך בדיוק? שגם אני אדע? (ואל תגיד לי "סקס , סמים ורוקנרול" יא פאתט)

אזרח111

New member
את רוצה תחרות ריצה .....

ואני לא מטריח את עצמי לגולדה בשביל בטטה שכמותך ... את אומנם תותח מתנייע .... אבל את לא מתנייעת יותר מדי מהר.

Lady McBeth

New member
אמר הצפלין המהלך

עד כמה שזכור לי (ולזקני הפורום) אתה עדיין חייב לי תחרות כשאתה לובש טייטס ורודים!! לא נשכח ולא נסלח!!!

אזרח111

New member
צפלין + עיני נשר.

ככה שאני גם יותר מהיר ממך כי אני טס בשמיים (ואת על שרשראות יא תומ"ת), גם רואה את קו הסיום הרבה יותר מוקדם ממך, וגם אוכל לזרוק לך ביצים על הראש בסוף התחרות. (מלמעלה) טייטס ורודים? יאללה יאללה .... אני אסכים לכך רק מתי שג'אן יפרסם תמונה שלו על המזח עם דלי מלא בדגים והוא עם חכה.

Lady McBeth

New member
יאללה יאללה

שנינו יודעים שאני קורעת אותך, גם בריצות קצרות וגם בארוכות. אתה סתם משתפן, כרגיל. נשבעת לך שאם אתה מנצח אותי בריצה (כלשהי) אני מוכנה לעשות הכול. הכווווווווול.

אזרח111

New member
ערב רומנטי עם איירכיס.

ובסוף גם לפרסם תמונה שלך בפורום יחד איתו. הולך?

Lady McBeth

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

רק פאתט כמו אייריכס יכול להעלות כאלה רעיונות....

ק ד ו ש

New member
סבבה

אני מוכן להצטרף להתערבות, ולהיות 5 מטר מאחור. כלומר אני רץ 65 מטר.

ק ד ו ש

New member
תוצאות?

תוצאה. קדוש ראשון. מי שני אני לא יכול לראות מהאבק. ואם אתם רציניים, אני באמת מוכן להתערב, אבל על משהו חזק.

ק ד ו ש

New member
את באמת בפנים?

או שאת מאלה שזורקות לאויר. כי אני רציני. מוכן אפילו להרחיק לכת עד חולון אם ההתערבות על משהו מעניין.

למעלה