לידעתכם

EverMan

New member
../images/Emo41.gifלידעתכם../images/Emo41.gif

ביום חמישי תתכנס ועידת מפלגת העבודה החל משעה 11:45 בצהריים בגני התערוכה בתל-אביב. *הנושאים יהיו הארכת הכהונה של פרס. *דיון מדיני *דיון כלכלי-חברתי *שונות מקווה לראותכם שם.

יוֹאב

New member
אני אגיע בסביבות 15:00

לא הייתי מגיע אם לא היה עולה נושא המשך כהונתו של פרס. אני בא להצביע כנגד כל הסיכויים - בעד שמעון

EverMan

New member
כי זה תוכנן לפני למעשה משנה.

ובמדינה בה כל יום יש אירוע , אי אפשר לדחות ברגע האחרון 4500 איש , בגלל אירוע. כי כל יום יש דבר שונה.

EverMan

New member
ובגללו נדחתה הועידה ../images/Emo4.gif

גם עיסקת שבויים , גם פיגוע , גם משחק של מכבי ... יותר מדי אירועים ליום אחד.

sombol

New member
אתה מדבר על פיגוע כמו משחק כדורסל?!

איזה אנשים אתם ?? היה היום טבח בירושלים ואין אף הודעת צער או גנאי...?! ואתה מדבר לי בחצי משפט על מכבי תל אביב כסיבה רצינית כמו על האנשים שנרצחו בירושלים...!! תתביישו לכם כולכם. מה היה קורה אם מישהו מהמשפחה שלכם היה נרצח בפיגוע ? האם אז התגובה שלכם הייתה דומה ?

wendigo

New member
אתה לוקח את זה יותר מדי קשה

יש אנשים שהם מפגינים את העצב שלהם בעזרת הומור ולא נראה לי שהוא התכוון ברצינות למה שהוא אמר ואני בטוח שכואב לו על כך שנהרגו היו עשרה אנשים בדיוק כמו לך ולי.

yosi g

New member
סמבול אתה חכם - וברק אידיוט

ברק בחר באופציה הראשונה ונעלם מהזירה - אבל בגלל אידיוטים כמוהו, עלה שרון לשלטון ואני שבמשך שנים הצבעתי למערך נאלצתי אני ומשפחתי לעבור לשינוי - וגם שם המצב גרוע עוד יותר וזה אחרי שנה בשלטון - מעניין מה יהיה בסוף הקדנציה

למעלה