לוח עוף

../images/Emo187.gifהפטריות שאחרי הגשם ../images/Emo183.gif

היום ב-12:00 תתארח הנטורופאטית ד"ר נאוה בויום בפורום רפואה משלימה ותענה לשאלותיכם בנושא התמודדות אלטרנטיבית עם מחלות החורף. ניתן להכניס כבר עכשיו שאלות בפורום.
הערב ב-21:00 פורום חירשים ולקויי שמיעה מארח את משה קילים, מנכ"ל חברת מהלב שיענה על שאלות גולשים בנושאי הנגשת מוסדות ציבור, פרוייקט "שומעים מכל שורה" וכן שאלות הקשורות באבזרי עזר למכשירי שמיעה.

Guy K

New member
חשוב מאוד:

אני בטוח שכבר כולכם שמעתם וקראתם על ההורדה של הסדרה לחיות את החיים מYES. הסדרה הנהדרת עברה כמה וכמה ערוצים במהלך השנים שלה בארץ ובסופו של דבר ירדה תמיד - בגלל חוסר רייטינג. חשוב מאוד שכולם יחתמו על העצומה להחזרתה של לחיות את החיים, גם אם רק מתוך סולידריות. לנו יש מזל שאופרת הסבון שלנו היא הנצפית ביותר בארץ, אבל תארו לכם רק מה יעבור עלינו אם יחליטו להוריד אותה ... לא נעים! אז הלינק נמצא כאן. תוכלו לקרוא קצת על הסדרה ועל התלאות שהיא עברה בדרך, וכמובן - לחתום על העצומה! אנא העבירו את הלינק לכמה שיותר אנשים.
תודה!

ואי אני חייבת עזרה דחוף!!!!! :)

חברי הפורום היקרים שלי אני חייבת עזרה דחוף בתרגום של משהו בפורטוגזית שנכתב עבורי ואני לא מצליחה להבין מה רוצים ממני אנא אם אתם יודעים פוטוגזית עזרו לי ותגיבו בתודה רבה רבה אירית!!!!!!!!!

SupeRonit

New member
../images/Emo32.gif שימו לב לשעה שבה נכתבה ההודעה

ואני בבית (כבר רבע שעה), אחרי בית ספר ושימו לב מתי התחלתי ללמוד היום: 10:40 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . מקנאים ?

Guy K

New member
אני רואה שלהיות בבית לא עושה לך טוב

יש לי כאב ראש מרוב שאני מגלגל את המסך למטה
כרגע אני לא יכול להכנס למסך הניהול - מבטיח למחוק הודעות מיותרות יותר מאוחר.

SupeRonit

New member
מסכן שלי-זה המצב רוח הילדותי

שתקף אותי מאתמול (תקוו שהוא יעבור לי בהקדם)................ אני אשתדל לעשות את זה במרחקים יותר . . . . . . . . . . קצרים . . . . . . . . . . . .

Guy K

New member
../images/Emo41.gif לוח עוף

אוף טופיקים, מודעות והודעות, פרסומות ושאר ירקות שלא קשורות באופן ישיר אל היפים והאמיצים - לכאן בבקשה.

למעלה