להצביע להצביע. רק עוד יומיים

razpg

New member
`איתי` מקום ראשון בגלגל``צ ../images/emo6.gif

והכל בזכותנו.. כי דרגנו הרבה השבוע את המצעדים.. אם נמשיך ככה אז גם בשבוע הבא מקום ראשון!!!

Rachel47

New member
../images/Emo124.gifלא מתעסקים ברגשות יותר מדי!!

אז כולנו כבר שמעו.. כולם כבר יודעים.. קרן מקום ראשון בגלגל"צ
כן כן..שוב
(אני יודעת את זה כבר יומיים ועדיין התרגשתי לשמוע אותו אומר את זה "חדש-ישן" נו מההה
) כל הכבוד לכל המצביעים.. אתם מדהימים
הקאמבק שהיא הביאה פה הוא ומטורף והכל בזכותנו
ברשת ג' היא במקום שני (מה קרה
הפסקתם להצביע
) אבל למרות שהיא במקום ראשון כרגע (וווההההוווו) ממש ממש ממש חשוב להמשיך ולהצביע הסינגל הבא משתחרר ביום ראשון ואיתי חייב להיובמקום גבוה גם שבוע הבא (ולא במקום 7
) אז יאללה..להמשיך להצביע זה מאוד מאוד מאוד חשוב וקריטי להצלחת הסינגל הבא (ונקווה שבמצעד בעוד שבועיים נצטרך לדרג כבר את "אם אלה החיים"
) ניתן להצביע לגלגל"צ כבר מעכשיו
לא להירדם בשמירה חבר'ה
גלגל"צ ערוץ 24 רדיו קול רגע

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifזה לא שכתבתי../images/Emo15.gif

בגלל זה טליהיא ביקשה ממני לפתוח את הודעת ההצבעות כבר עכשיו כי היא לא בבית זה ממש חשוב להצביע כמה שיותר מהסיבה שכתבתי

razpg

New member
לא, אל תחשבי שיש לי בעיה עם זה..

לא נפגעתי או משהו כזה. פשוט חבל לפתוח הרבה שירשורים. או שתמחקי את שלי או שתצרפי אותו לכאן.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני לא יכולה../images/Emo15.gif

לא מנהלת פה
כשטליהיא תבוא היא יודעת מה לעשות

ודרך אגב זה די נדיר

ששיר אחרי שירד למקום 7 יחזור למקום ראשון... לא בטוחה שיש לזה תקדימים... אז כל הכבוד לכולם פה, באמת ואל תשכחו שצריך להמשיך. כדי שאם אלה החיים ואיתי יהיו במקום הראשון והשני ביחד במצעד.

../images/Emo41.gifלהצביע להצביע. רק עוד יומיים../images/Emo41.gif

יש רק עוד יומיים כדי להחזיר את קרן למקום הראשון ברשת ג' וכדי שהיא תישאר מקום ראשון בגלגל"צ. אל תכנסו לשאננות כי זה מה שקרה לפני שבועיים והיתה נחיתה למקום השביעי... אז בבקשה תדרגו כמה שאתם יכולים.. תודה

למעלה