כנסו

katyaosh

New member
../images/Emo41.gif כנסו ../images/Emo41.gif

<אני חדשה.. אני כמעט ולא מגיבה.. אבל אני פה וקרואת את ההועדות שלכם:p> אז ככה יש לי הצעה... אולי נהפוך את הפורום הזה לטיפה יותר מסודר? כי פשוט כל אחד פותח תגובה ואפשר לעשות פשוט כל יום שירשור... כיאלו.. במקום שכל אחד ישאל שאלה.. ויפתח תגובה.. למה שלא יהיה שירשור עזרה? או... למשל אם אתם מדברים סתם.. אז לקרוא לזה שירשור "אוף".. אני לא רוצה לבוא ולהחליט מה לעשות <כי אני כלום> אבל זה נראלי עדיף לשמור ככה על סדר בפורום.. מי בעד?:p

CherryBlossom1

New member
אני חושבת שזה כדאי, אבל../images/Emo54.gif

כבר היה דיון בנושא הזה לפני כמה זמן, ומישהו אמר שבגלל שזה פורום סימס, והמטרה העיקרית שלו היא לענות על שאלות של אנשים, אז עדיף שלא יהיה שרשור של שאלות, כי אז יהיו רק שרשור אוף, שאלות, ואיזה תחרות או משהו אחר. נראה לי שזאת הסיבה שאין שרשור שאלות/עזרה.

katyaosh

New member
אמממ

את צודקת.. אבל פשוט עדיף לרכז את השאלות של כולם בדף הראשון... ופשוט הידלים שייש להם שאלות שיכתוב בשירשור.. ואם ההשירשור יעבור לדף השני.. לפתוח חדש... וזהו..=]

CherryBlossom1

New member
אני חושבת שכן כדאי לעשות שרשור כזה../images/Emo54.gif

רק אמרתי מה אמרו בפעם הקודמת שהיה דיון בנושא הזה.

Bachie

New member
לא בעד בכלל..

כמו שכבר אמרו- זה פורום שמטרתו לענות על שאלות בנוגע לסימס. זה שיש פה גם פן חברתי צריך להשאיר אותו כשולי, ולא להפוכו לעיקר..

anush50

New member
אבל כמעט ולא עונים.

אני אישית שאלתי פעמיים ולא ענו לי, בגלל שכל שניה מישהו מעלה שאלה וכבר לא מתיחסים לשאלה הקודמת ולא שמים לב אליה בכלל...

../images/Emo216.gif אם יהיה שרשור אחד של עזרה...

הוא תמיד ישאר בעמוד הראשון כי כמעט הכל פה זה שאלות... את בעצם רוצה לשים את כל הפורום בשרשור אחד ולדעתי זה רעיון לא טוב. אם כל אחד שואל שאלה בשרשור נפרד, אז כשעונים על השאלה מפסיקים להגיב לאותו שרשור ולכן השרשור לאט לאט חולף לו מהעמוד הראשון =] וככה זה הכי טוב, כשלא עונים על שאלה - ממשיכים להקפיץ אותה לפה, וכשכן עונים על שאלה - היא עוברת הלאה... ואם לא שמת לב כן שמים פה אייקון של "אוף" כשיש שרשור שלא קשור לסימס.... אני נגד

למעלה