כנסו חבר'ה

good girl 21

New member
../images/Emo41.gif כנסו חבר'ה ../images/Emo41.gif

עליתי לגמר!! אני משתתפת בתחרות נערת פלפל בפורום דוגמנות אשמח אם תוכלי להצביע לי... אני מתמודדת מספר 3! וכל קול חשוב לי :) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=101045133 תודה, רינת

../images/Emo207.gifלילה לבן - הפרטים . [;

הרבה בנות הצביעו שהיום הן יכולות , אז נעשה את זה היום . P = אני יודעת שחלק לא ראו , אבל יש מצב שהן יראו את השירשור הזה וידעו .
הסבר - [: היום בשעה 11 נכנסים לצ'אט של הפורום , [ אח"כ אני ייתן הסבר למי שלא יודעת איך להכנס ] אם אתן רוצות לעשות את זה לפני \ אחרי אז תגידו . אני סתם זרקתי שעה . [; תסתכלו היום בערב שוב על השירשור אולי יהיו שינויים וזה ,, [: איך נכנסים לצ'אט ? - בפורום למעלה יש סרגל כחול כזה , רשום שם - ראשי , תקנון תפוז , CHAT TV , קישורים ...... , אז אתן לוחצות על CHAT TV וזה נכנס לכן וזהו . [; עכשיו אם לא קופץ לכן חלון כזה , תכנסו לקישורים ותנסו להכנס משם . [: לפעמים צריך להתקין את זה , אז אתן לוחצות על המקש הימני ולוחצות על התקן וזהו . P = 3>

../images/Emo210.gif לא נראה לי שאני יבוא :|

כי עדיין יש לי לימודים עד יום שישי
תהנו אתן :]

../images/Emo108.gifאני לא יכולהה...

כי הצ'אט לא עובד לי:[[ וגם אם הוא היה עובד לא היתי ניכנסת לצ'אט .. כי עכשיו אני מרגישה מאד מאד רעע!! ואתן יודעות בגלל מהה.. וכן אני יודעת שעברו כבר 3 וחצי שעות אבל אני עדיין בוכהה.. אז תהנו לכן....

../images/Emo175.gifחח אח שלי היה עד עכשיו על המחשב . \:

פתאום נזכרתי שתכננתי לילה לבן ,
רצתי למחשב ונכנסתי ואפ'חד לא שם . :[ אם אתן עדיין פה תכנסו . [;

למעלה