כנסו בנות

../images/Emo41.gifכנסו בנות ../images/Emo41.gif

או קיי בנות..הינה ניפתח פורום מויאל בתפוז!! וווואאוווווו זה צריך להיות הפורום הכי גדול שיש!! אתם מבינות?! שיכירו את הפורום הזה!! להתחיל לעשות משחקים ,הכריות,בלאגנים! לעדכן פה כל הזמן!! אוהבת אותכם מויאליוווווווותתתתתת
שני מויאל

חחחחחחחחח יא מיקרוגל

יא מרוקאיייייייייייייית מיקרוגלית יא תנור מעופף חחחחחחחחחחחחח מתה מתה אני עליך חיים

שב שב בשקט

למה מה ניראה לך אנחנו עושים עכשיו תחרות?! זה שאתה סכסכן אחד גדול זה לא אומר כלום ותתחיל להרגיע עיניין!! כי אתה לא הכי רצוי פה!!

ו.....

ולא כדאי לך אני יתעצבן אני ייכנס בסבתא ש'ך!! אתה לא מכיר אותי ועדיף שלא תכיר אותי!! אז יאללה להרגיע ויש ת'איקס הזה שם למעלה.. אז תלחץ עליו..ואז תעשה טובה לכולנו!! סנג'ר טוב!!

EliranR1

New member
אני לא אוהב לעשות זאת אבל..

ה-ג-י-ע ה-ז-מ-ן ל-ה-ת-ב-ג-ר !-!-!-!-!

EliranR1

New member
ועוד משהו...

הגיע גם הזמן לדעת לכתוב נכון בשפה העברית!!!!!!!!!!

בוא'נה מה הבעיות שלך?!

מה אתה רוצה ממני?! למה מי אתה בכלל?! אני ייכנס בך..אל תעסק איתי שב בשקט למה מישהו דיבר איתך?! אל תעצבן אותי בסבא רבה שלך!! אתה לא מכיר אותי..וכדאי לך טוב מאוד גם לא להכיר אותי מהבחינה השלילית שלי...

bratz girl

New member
בננות מושלמות שלי!

פשוט אל תתיחסו... למה לכן להתעצבן?? כולנו יודעים מי זכה בכוכב נולד ובפסטיגל.. אל תתיחסו וזהו מה שנקרא תתעלמו!! אוהבת אתכן המוןןןן bratz girl

אני פשוט לא יכולה לא להיתייחס

אם לא ההיתי מיתייחסת הוא היה ממשיך!! וזה לא טוב ככה אני מכניסה בהם והם שותקים!! וכדאי להם מאוד להיזהר!! כי אני בטוחה שהם לא רוצים להיות בלי שתי שיניים קידמיות!

מסכימההההה../images/Emo70.gif תקישיבי שני...

אני רוצה להציג את מועמדותי בתור מנהלת הפורום... אני כבר בכיתה י'... ואני כבר שנה וחצי בתפוז... וגם החלום שלי בכלל לנהל פורום בתפוזזז
ועוד פורום מויאל
מה דעתךךךך

1noa1

New member
אמ אני לא שני אבל...

את מתאימהה מאוד מאוד לתפקידד הניהולל של הפורום!! תגישי מועמדות לתפוז... ומחזיקה אצבעות שאת תנהלי את הפורום!!!

נועוצ' מתה עליך מאמו'ששש../images/Emo70.gif

הקטע הוא שאני לא בידיוק יודעת איך מגישים מועמדות לפורום שכבר קיים.. שאלתי את רינת אני מקווה שהיא תענה לי...

למעלה