כטיסי ברכה מהפורום

../images/Emo41.gifכטיסי ברכה מהפורום../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

יאללה, תכינו כרטיסי ברכה לראש השנה. לבסוף נבחר את ההכי יפה ונפרסם בכל מיני פורומים חג שמח
או שנפרסם כמה
אפשר לעשות גם בצייר! אז אל תגידו "אין לי פוטושופ"
בהצלחה

rivka155

New member
אויי רעיון יפה!!../images/Emo9.gif ;-]../images/Emo185.gif

למרות שאני גרועה בזה אני יכין יותר נכון ינסה להכין!! חח...

RoRiL

New member
../images/Emo31.gif תחרות לא../images/Emo77.gif

כבר ניסינו זה סתם.. פשוט שכל אחד יכין אחד ונפרסם כמה הכי מגניב

axnholic

New member
אין לי פוטושופ

הרעיון של כרטיסי ברכה כבר הועלה בעבר. אני אישית, לא אוהב את הפירסום הזה. אני מכיר את ההרגשה של שירשור כמה הודעות "חג שמח". אני יודע כמה זה מעצבן לראות גולשים עוברים על חוקי הפורום ומפרסמים בהמוניהם... אם בכל זאת אתם רוצים לפרסם, יש לעבוד על פי הכללים הבאים: 1. לשרשר לשירשור מתאים/לנצל"ש לברכה אחרת. 2. לבקש אישור ממנהל הפורום [אנחנו מודעים לעובדה שהברכה נועדה לפירסום הפורום]. 3. אם כמה אנשים מחליטים לפרסם, יש לתאם פורומים. 4. הפירסום עדיף בפורומים שקשורים לנשוא. פירסום "שנה טובה מפורום ככה זה בחיים" בפורום "שכול ואובדן" הוא חוסר התאמת קהל היעד של הפירסום.

../images/Emo6.gif

1.מה בפורום שמפרסמים
פותחים הודעה חדשה, תמיד המנהל/ת של הפורום משרשר את זה לאנשהו זה לא משנה.. 2.מה אני ישלח למנהל/ת של כל פורום בקשה לפרסם חג שמח מסכן
[אה
] 3.
כן, לא נשלח כמה פעמים לאותו פורום, זה באמת מעצבן
4.
ברור.. לפורום של סדרות בעיקר.. איזה כבדים אתם.. סה"כ לפרסם חג שמח מפורום ככה זה בחיים עם צירוף של כרטיס ברכה

darklighter

New member
מה שהוא אמר../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

בעיקרון זה רעיון נחמד אבל אל תגזימו עם זה... נסו לחפש שרשורי "איחולי חג שמח" בפורומים השונים... רצוי לא בכאלה עצובים כמו ששחר אמר... ואל תסחפו כי אתם עלולים להיחסם ע"י תפוז
אבל תזכרו שאחרי הכל אני הגעתי לפורום בעקבות הודעת "חג שמח מפורום ככה זה בחיים" אז תבינו...

למעלה