כוכב נולד 5

Ro¥aL

New member
../images/Emo41.gifכוכב נולד 5../images/Emo41.gif

כן כן אני יודע שזה לא קשור לניקל אבל קצת יבש פה בעד מי אתם
אם אתם בעד בכלל? אני אומר, תצביעו לשלומי
נציג הרוק שלנו
צפייה נעימה

liatpa123

New member
כמה שאני אוהבת לשמוע את שלומי../images/Emo29.gif

מה לעזאזל זה היה?! :| יש מצב אנלא מבינה במוזיקה. אבל שלומי
וגם בועז... ><" לא חובבת את מרינה X_X

הכל מושחר בגמר השנה.בעע

מרינה מפחידה. בועז נו זה בועז מה אפשר לצפות פחע ושלומי לא בדיוק מציל את הגמר הזה שגם ככה היה אבוד מלכתחילה.

liatpa123

New member
תאמת. אני מרחמת על בועז.../images/Emo29.gif

הוא די נבהל מזה שלא הלך לו כי הלהקה לא שמעה אותו אז לא היה קצב אחיד.

Ro¥aL

New member
חחחחחחחחח

איזה מסכן אתה, כמה עבודה יש לך עכשיו לסדר את כל ה70 הודעות שכל אחד פותח כדי להגיד מזל טוב לבועז

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifלמה שמישהו יגיד מזל טוב לבועז??

מצטערת לכל אלה שכן אוהבים אותו.. אבל שלומי כל כך היה צריך לנצח! סוף סוף היה מוזיקאי והוא לא ניצח.. למרות שזה די ברור שמוזיקאי אמיתי לא ינצח בכוכב נולד.. אוף... אני עצבנית עכשיו.. דווקא אתמול הייתי מחוקה לגמרי ולא הייתי עצבנית בכלל.. אוף.. אוף.. אוף!!

אבירן171

New member
מתוקתי, כולנו יודעים שבחורים שם לפי יופי..

זאת אחת הסיבות שצריך לתת לשופטים לבחור ולא לקהל בבית.. אגב, למה את חושבת שהעבירו את זה ליום רביעי? בגלל הדוסים.. רצו את הקולות שלהם.. תמיד בגלל השבת הם לא הצביעו ועכשיו קיבלו את הקולות שלהם.. בברכה, אבירן..

ורדונה2

New member
דווקא השופטים (להוציא את צדי וטל)

מסתכלים די הרבה על היופי של המתמודדים (דגש על צביקה פיק שמפתיע אותי בכל פעם מחדש עם הדביליות שנשפכת ממנו. מרגול סתם היפראקטיבית, מתלהבת מכל אחד גם כשאין סיבה).

Ro¥aL

New member
א-כ-ז-ב-ה

היה גמר משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שלומי היה הכי סביר וכן, סביר! לא יותר! אבל מקום שלישי???????? במילים עדינות: בני זונות!!!!!!!!!!!! כוס אמא שלהם!!!!!!!!!! גרוע כלכך!!!!! די, חזרתי להחרים את התוכנית הזאת הראשון היה סבבה.... 2, 3, 4 היה גרועעעעעעע.. 5 נהנתי אך ורק משלומי וזהו, עכשיו חזרתי להחרים... חרא תוכנית
פיו
.. הוצאתי אנגריות

Damn Regret

New member
תכלס?../images/Emo11.gif../images/Emo153.gif

הפרוסמת של דוריטוס הייתה שולטת, ואינלי יותר מדי מה להגיד

ורדונה2

New member
בואנה, זה היה משעמם.

והכי מעצבן זה שכבר אין פואנטה מאחורי המקום הראשון. בין כה וכה מחלקים שם חוזים לתקליטים כמו סוכריות.

אבירן171

New member
להזכיר לך, הגדול מכולם, אמינם פרץ ככה..

הוא קיבל חוזה הקלטות אצל אחד מאבות הראפ, דר' דרה והוציא את המגה להיט המזהה אותו עד היום "My name is".. בזכות זה פרץ הראפר הלבן לתודעת העולם והפך לראפר המצליח ביותר של כל הזמנים.. Slim shady rocks babe.... בברכה, אבירן..

ורדונה2

New member
כל זמר הצליח בזכות תקליט/סינגל, מן הסתם,

אבל קצת מתסכל לראות שהפרס שכביכול אמור להיות בלעדי למקום הראשון הופך לפרס שמחלקים ללפחות 5 מתמודדים מלבדו. ולא הייתי ממהרת להצהיר על בחור ששר על כמה כוסיות חצי עירומות שהוא "הגדול מכולם"..

אבירן171

New member
הוא כבר הוכתר לפני 4 שנים לגדול מכולם..

בזכות מחירות תקליט הראפ הגדולות ביותר ובזכות זה שתמיד הצליח למלא מקומות בהופעה.. חוץ מזה שיש שירים שמדברים על נושאים כואבים כמו The Way I am, Stan, Cleanning out my Cloest, Like Toy Soider, When I'm Gone ועוד.. בברכה, אבירן..

למעלה