יש מנהל!!!!!!!

shasha14

New member
../images/Emo41.gifיש מנהל!!!!!!!../images/Emo41.gif

איזה יופי סופסוף יש מנהל!!!!1 אפשר לשים תמונות של אלק ולוגן!!!!!!!!!!! יש גם גלריות וסקר!!!!!!!!!! למה לא כתבו פה כמה ימים
טוב לא נורא,אני לא הייתי פה כמה ימים כי האינרטרנט לא עבד לי......
טוב אז יאללה כולם לפוצץ בתמונות!!!!!

shasha14

New member
מה הבעיות שלי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לפני שנייה

שרשמתי הודעה אז ראיתי תאכירים ישנים ולא ראיתי אף הודעה של המנהל החדש ופתאום אני רואה שרשום פה מלא ...... חח אז סורי על ההודעה החדשה.......

shanyz

New member
לא נורא../images/Emo9.gif זה קרה גם לי פעם..

אם תרשי לי לנצל"ש את ההודעה.. יש לי מן סקר קטנצ'יק איך אתם חושבים שיותר יפה למקס? השיער המתולתל כמו בעונה הראשונה או חלק וארוך כמו בשניה.?

shanyz

New member
הנה תמונה...

זו לא תמונה הכי יפה אבל זה מה שמצאתי..

shanyz

New member
../images/Emo9.gif

ת'אמת אם אני מסתכלת על התמונה ששמתי זה נראה באמת לא יפה.. זו תמונה די גרועה שלה לדעתי.. אני אחפש ואשים תמונה יותר יפה.. אני זוכרת שדווקא אהבתי את התלתלים

123יעל

New member
תמונה מתולתלת

בחרתי רק את היפות ואני עדיין מעדיפה אותה חלק

123יעל

New member
עם חלק היא מהממת!!!!!!

גם עם תלתלים היא הייתה יפה אבל היו מצבים שזה לא כל כך התאים לה והעונה הזאתי כשהיא עם חלק פשוט כל פעם שאני רואה אותה לא משנה מה היא עושה זה פשוט מתאים לה ואני חושבת איזה מהממת היא......

dilan angel

New member
ממש לא...../images/Emo68.gif

לדעתי עם תלתלים היה לה הכי מהההההההההההההההמם!!! מכל התסרוקות שראיתי אותה...תלתלים מוזנחים רגילים כאלה הכי הכי הכי יפה לה...!!! לפעמים היא שמה את השיער החלק מאחורי האוזניים וזה עושה לה פנים ארוכות טיפה... שימו
חפיף היא יפיופה תמיד!

למעלה