יש לנו פורום!!

O f r i s h

New member
עאאאאא../images/Emo99.gif

נשמות שלי
תראו לאן הגעתן?!^__^ אתי, אין כמוך!!1 מגיע לך הרבה מעבר למה שאנחנו באמת יכולים לתת.
שחר. כי גם לך יש חלק לא קטן בזה! אחות גדולה שלי!
אני אוהבת אותך מלא
וגם חולה על ג'נגו!1:] וכל מי שהיה ויהיה
אח, יפים שלי
אני אוהבת אותכם כ"כ
שיהיה לנו בהצלחה

kurt2000

New member
ג'נגו מלך ישראל

פייר מגיע לו. סחטיין עלייך אתי!!! (הלכתי לראות מכבי)

../images/Emo126.gif אעעעעאההההה ../images/Emo12.gif

וואו פורום!!!!!!
אתי סחתיין, אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש שמחה בשבילך בעיקר, וכמובן בשבילנו! מגיע לך, על כל המאמץ! איזה כיףףף!!!!! אני בטוחה שתהיי מנהלת מלכה!!!
אני מבטיחה להיות גולשת טובה
ולכל הגולשות והגולשים, איזה כיף לנו שיש לנו פורום!!!! בהצלחה לנו!

אתי! ../images/Emo24.gif

מזל טוב על הפורום! שיהיה לך המון בהצלחה, ושתגדלו, תתרחבו, ושתמיד יהיה מעניין וכיף...
אם תצטרכי עזרה, אני תמיד פה
, אורעד.

יאיייייייי פורוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

איזה יופייייייייייייייייייי אתיייייייי מברוק מאמיייייייייי את גדולה!!!!!! אין כמוך!!!!!!!!!!!! מזל- טובבבבבבבב
סוף סוף פורוםםםםםםםםםםםםםםם

limors2

Well-known member
ההודעה הראשונה הייתה אמורה להיות שלי../images/Emo11.gif

אתי, מזל טוב!!!

בת 1986

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo65.gif

מזל טוב לנו!! ולג'נגו..!! המון בהצלחה!!! אתי, כל הכבוד לך נשמה!!!
סחתיין...!!

mazalika7

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifכנסוווווו!!!../images/Emo41.gif

התחלתי לפרסם בקומונות של יואב דגני ונועם פנחסוב. אני אמשיך לפרסם, וגם אתם!! ותצרפו לכאן את הפורומים והקומונות שפרסמתם בהם
זה הנוסח: לג'נגו המלך שלנו פתחו פורום!! כן, כן, שמעתם נכון! פורום!!!!! אתם עוד פה? כנסו!!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1898

מורביט

New member
ושניה אחרי שנרגעתי../images/Emo2.gif

אומייגאדדדד יש לנו פורום!!!!!11111
אתי אתי אתי יא מלכהההה וואי אני ממש בשוקקקקק!
וואי מזל טוב לנו!!

מזל!!!

את נרגשת אחותי חחח אני יכין לוגו לפורום ונעשה משו יותר מסודר.. וכמובן כשיהיה נוסח ולוגו.. נפרסם בפורומים וקומונות... אני מחר יעבוד על זה.. ונתחיל לפרסם.. אבל כמובן לא לפרסם ללא אישור מהמנהל פורום/קומונה נעשה רשימה ונסמן
בוצע ליד..

אני כ"כ הולכת לשרשר אותכם ../images/Emo3.gif

אני מנהלת טריה וצריך לשמור על סדר... אז אני בעצמי עוד כולי מתלהבת ונרגשת... אז תעשו בלאגן תתלהבו.. תעשו מה שאתם רוצים!! אבל אח"כ לא לעשות לי בלאגן
אוהבת את כולכם..
בהצלחה לנו!!!

../images/Emo99.gif לגמרי...

פשוט מגיע לכן את כל ההוקרה והערכה בעולם, כי אתן פשוט מדהימות. אתי, בזכותך כל זה לא היה קורה. ואם הגעת לאן שהגעת- זה רק בזכות זה שפשוט את מדהימה. והכי מגיע לך בעולם. והכי מגיע לכולנו!# ווווהווווו פורוםםםםםםםם
שיהיה לכולנו המון בהצלחה, שנזכה להכיר אחד את השני יותר טוב והכי הכי חשוב- שנהנה הכי הכי שרק עכשיו. וכמובן- מילת סיכום אחת קטנה, אך הכי חשובה- תודה
אוהבת את כולכן, ליאל

mazalika7

New member
אני לא מאמינה שסוף סוף זה קרה!!!!!../images/Emo47.gif

מזל טוב!!!!! איזה כיף! אני כלכך מתרגשת עכשיו שאין לי מה לומר! איפה מלכות אתן יואוווו המון בהצלחה לנו! ומה יהיה עם הקומונה?

mazalika7

New member
עכשיו צריך להחליף חתימה ../images/Emo4.gif

סתם!! הכי כבוד בעולם!!!!!!!!!

למעלה