יש לי שאלה

תלתמד

New member
../images/Emo41.gif יש לי שאלה ../images/Emo41.gif

מקווה שהגעתי לפורום הנכון . יש לי בן בכור בן כמעט 20 ומאוד מסקרנת אותי הנטיה המינית שלו. הוא מאוד חברותי, עם בנים וגם עם בנות כמובן, אבל עד כמה שידוע לי לא היתה לו אף פעם חברה "קבועה" עדיין. איני יודעת על נסיונו המיני כמובן, ושאלתי היא האם יש "סימנים" מסויימים לנטייה זו או אחרת ? (מה שבטוח, מה שלא יהיה, הוא יתקבל בברכה והמון אהבה בכל מצב, זה על בטוח). מקווה שהסברתי את עצמי נכון. ערב טוב.

רסקול

New member
מה'תה חושב, נשמה?

כדי להיות רע ממש, היית צריך להשלים את השאלה.

marik

New member
בנוסף לכל מה שאמרו כאן...

למה את בכלל חושבת שיש צורך לדעת ולברר ולשאול? אם הוא ירצה - הוא יספר. קשה לו לספר? את יכולה לעזור לו עם זה... למשל באמירות נכונות וסימפטיות בנוגע להומואים. את תמיד יכולה גם לתפוס איתו שיחה, ולהסביר לו שאם הוא הומו, אז זה בסדר מצידך ושאת אוהבת אותו ולא משנה מה - תמיד תהיי איתו והכל טוב. לחייך, לחבק, ולהשאיר את זה במגרש שלו. אם הוא יאמין לך, הוא יפתח אלייך לבד מעצמו - בלי להכריח. אבל אם זה יקרה - תראי לו שהיית רצינית. מצידי, אם זה אומר ללכת איתו למצעד הגאווה יד ביד - אז זה מה שתעשי. או להזמין את הבן זוג שלו לארוחה וכו'... (וכל זה לא כרגע, כי עוד מוקדם... אבל בהמשך בהחלט). אבל לפני הכל - למה את חושדת בכלל? אולי הוא לא הומו ואת סתם תפגעי בו?

bios

New member
לאמא הנפלאה ../images/Emo141.gif

משהו בהודעה שלך משדר לי המון אהבה לבן שלך ורגישות. לדעתי מה שאת יכולה לעשות זה בעיקר לשדר לו באופן עקיף שתקבלי אותו, לא משנה מה הנטייה המינית שלו. למשל, אם את נתקלת במקרה של הורים שלא קיבלו את הבן/בת שלהם, את יכולה להעלות את זה בארוחה משפחתית ולהגיד שאם זה היה קורה לך, בחיים לא היית נוהגת בצורה הזאת. אני לא יודע כדאי באופן יזום להעלות את הנושא, כי בגיל הזה הזהות של אנשים עדיין יכולה להיות רגישה. בחור סטרייט יכול להעלב אם מישהו (ובמיוחד אמא שלו) מסיק בטעות שהוא הומו, ולתפוס את זה כערעור על הגבריות שלו. חוץ מזה, גם אם הוא אכן הומו, יכול להיות שהוא בעצמו עדיין מגבש את הזהות שלו מבחינת נטייה מינית, ועדיין לא בשל לדבר על זה. לגבי סימנים לנטייה מינית - באופן מאוד מאוד מכליל (ואני מקווה שלא יסקלו אותי כאן), אם הבן שלך מתנהג בצורה שנחשבת בחברה שלנו ל"נשית", זו יכולה להיות אינדיקציה מסוימת לנטייה המינית שלו. למשל, אם יש איזשהו משחק כדורגל שנחשב לכזה שאסור להחמיץ אותו והבן שלך קובע תוכניות שלא קשורות אליו, זה יכול להיות רמז. בכיוון ההפוך זה לא כ"כ פועל - אם הוא כן רואה את המשחק זה לא אומר שהוא לא הומו, כי יש הומואים שאוהבים כדורגל ובכלל הקשר בין הומוסקסואליות ל"נשיות" הוא מאוד לא חד-משמעי. בגלל שהקשר הוא לא חד-משמעי, חשוב לא להסיק מסקנות נחרצות על בסיס רמזים כאלה. האדם היחיד שיכול להעיד על הנטייה המינית שלו זה הוא עצמו. לדעתי, אם הוא אכן הומו ותשדרי לו אהבה בלתי-מותנית, הוא יבשיל בעצמו לספר לך כשהוא יהיה מוכן. שנה מצוינת!

לא נסקול

רק שאני מכרי אישית המון סטרייטים שלא אוהבים משדרי ספורט.... היה אפילו דיון על זה בכיתתי במכללה, כמה סטודנטים גברים לא אוהבים ספורט, חלק גדול מהאצבעות של הגברים הורמו בכיתה, חלקם נשואים טריים וחלקם סטרייטים מובהקים.... אז להגיד כזה דבר מאוד לא מדוייק הייתי קצת נזהר אם כבר סממנים להומוסקסואליות היא למשל חוסר חברה מאז ומתמיד לדוגמא...

רסקול

New member
ואני חשבתי קיפי שבארץ

חובבי ריטה הם הומואים מובהקים, כמו חובבי ברברה סטרייסנד בארה"ב

חוץ מכל מה שנאמר,

זה שלא הייתה לו חברה ממש לא אומר שהוא הומו, אם את מסתמכת רק על זה.

למעלה