יום שני

larisa125

New member
יאייי אני עושה מחויבות במד"א ^^../images/Emo54.gif

טוב, בערך
קיבלתי היום מכתב ממכבי, שאני יכולה לעשות את המחויבות האישית אצלם! אבל יש רק בעיה אחת- היום שבו הקורס מתקיים בעיר שלי, זה היום שבו יש לי בר אילן אז כנראה אני אצטרך ללמוד בעיר הסמוכה אליי
אבל כמו שאמרתי מקודם- או מד"א או כלום! ועוד דבר טוב שקרה היום- בוטל לי השיעור של בר אילן מחר (בד"כ יש לי ביום ראשון אבל בגלל החג העבירו), בגלל שהמורה חולה ומחר אמור להיות מבחן!! איזה מזל יש לי היום
אין לי כח לחפור על היום בבית הספר אז אולי אח"כ

asaf105

New member
יום די הזוי

למדתי שעת אפס עד 11 תנ"ך, כימיה ומתמטיקה וב-5 עד 6 וחצי אחרי הצהריים היה לי שוב מתמטיקה(לפני חצי שעה חזרתי XD) טוב זה סתם הזוי כזה שאני הולך לבצפר ב-5 אחרי הצהריים, כל הילדים הקטנים כזה בחוץ משחקים וזה, ואני הולך לבצפר ריק ושומם, וכל מה שלמדנו בעצם זה אי שוויונים וחקירת מערכת משוואות ממעלה ראשונה

noam270

New member
יום קצרררררר../images/Emo13.gif

שעה אלגברה- התחלנו משוואות מיוחדות וכל זה... איכסה פיחסה...
שעתיים היסטוריה- טוב, זה היה דווקא בסדר... אני אוהבת היסטוריה, אז גם אם זה היה שיעור על כורש מלך אשור הצלחתי לשרוד
שעה ביולוגיה- למדנו על תאים פרוקריוטים ותאים אאוקריוטים
תנסו להגיד את זה 5 פעמים רצוף, מהר! XDD (זה היה השיעור שאופיר כתבה את ההודעה בשרשור OFF.. )
אויש, יש לי מחר מבחן בלשון, על החומר של שנה שעברה, ואני לא באמת זוכרת מה למדנו... וביום רביעי הכתבה %@^#&&#^@ באנגלית...
טוב, עברנו את החג נעבור גם את זה

supercoconut

New member
אוי. יש מחר מבחן בלשון? XD

למה לא ידעתי את זה? למה זה לא רשום לי בורוד ניאון בתקיה?
איך הייתי בשיעור מול האף של המורה ואני לא זוכרת? XD טוב לא נורא נעבור על החומר לפני השיעור. . . . . ככה או ככה בלי מורה פרטית אני נכשלת.
~ נועם. פשוט תזכרי שמספר זה Number זה הכי חשוב. כל השאר זה פרטים קטנים

noam270

New member
חה.חה.חה. קטעים../images/Emo46.gif

את המבחן ללשון נעבור איכשהו גם בלי להתכונן, אבל לאנגלית? אני חייבת לחרוש...
הי, סאשה, זה שאנחנו מופתניקים עושה אותנו לא מסוגלים להתכונן לפני מבחנים? חחחח, כי איזה חצי כיתה לא מתכוננת ועדיין מצליחה

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifיום מעייף

אופטיקה-איחרתי קצת אבל המורה לא כעס:) מורה נחמד כזה. היסטוריה-כמה היא מכתיבה יואא חנ"ג-התבטל. סתם ישבנו על הדשא עם עוד אנשים מהמגמהP: היסטוריה- כנ"ל תנ"ך-בוחן,היה קל הלך לי טוב:)
אלגברה,אלגברה-עוד שעתיים של שעמום. אנגלית-המורה העבירה אותי ואת חברה שלי מקום עם עוד 2 ילדים בגלל שהם דיברו.. באסה|:

supercoconut

New member
יום שני יום טוב ../images/Emo98.gif

שיעור אלגברה - סתם שברים אלגברים. קיבלתי מאה בבוחן עם סמיילי. זה שלידי קיבל 18 ושמח נורא על זה. שעתיים היסטוריה - נו היסטוריה. כולם מכירים את התחושה. לפחות הפסקנו ללמוד תנ"ך בהיסטוריה והתחלנו ללמוד את ההיסטוריה של התנ"ך בהיסטוריה. התקדמות. ביו- למדנו. זה כבר משהו חח. הפעם אפילו השולחן שלי היה בשקט ונתן תשומת לב מינימלית לשיעור לעומת בדר"כ שאנחנו לא בשקט ולא מקשיבים לשיעור!

JeykinsN

New member
הממ יום סביר../images/Emo3.gif

מחר יהיה טוב וקצר יותר
הדבר הנחמד היחיד היום היה חוגריקוד בערב...עכשיו חזרתי (עכשיו לפני כמעט שעה) ואני אלך ליייי
הממ הדבר היחיד היום שהיה יכול להיות נחמד זה אנגליתף אבל המורה בהלויה חודש בארה"ב. נשמע מוזר אבל כן.. מתמטיקהההה בבעעעע מבחן מחרתיים
איזה רועעעע
שבועיים אחרי הלימודים *ואל תבלבלו אותי עם עובדות
* עושים לנו מבחן..ואפילו הזהירו שהם כן יורידו הקבצות, אבל בשבילנו (נו שויין) בגלל החידוש הנפלא הזה שגם יודניקים עושים שאלון ראשון במתמטיקה
איזה מן רעיון חולני זה?! ככה שיש לי השנה בגרות במתמטיקה, אנגלית, היסטוריה ולשון. אני אעדכן אם יוסיפו לנו, מה שמאוד קרוב לוודאי. אה כן, כבר אני מעדכנת גם בצרפתית! וערבית עוד לא היה לנו שיעור (מחר
) אבל אני לא אתפלא אם גם בערבית נעשה יחידה אחת השנה

למעלה