יום שלישי!

MR Lordi

New member
פרשתי מהטיול שנתי...

חזרתי הבוקר מהטיול. (הטיול היה אמור להסתיים מחר). כמו בכל טיול-היו לי כאבי בטן. לא יכולתי לסבול את זה. שום דבר לא עזר לי. חזרתי הבוקר הביתה. ישנתי שעתיים וזה הרגיש לי כמו לילה. (זה כיף לישון במיטה ולא באוהל...) יותר מאוחר אני אספר חוויות מהטיול.

כבר חשבתי שאני היחידה שתמיד כואב לה משהו

בטיולים. בגלל זה לא יוצאים לטיולים!

hadarinke

New member
את לא היחידה :)

את מדברת עם גברת פרופיל-נמוך-כמו-מפלס-הכינרת. השנה הטיול יוצא מה 16-18 לנובמבר ונוסעים כמעט 4 שעות כדי לעצור בהרי אילת. הרי גם שם זה מדבר, וגם שעה מהבית שלי ליד אשקלון זה מדבר, אז אולי תחסכו את זה? בכל מקרה, זה טיול שישנים בו באוהלים שכתביים של בנים ובנות, כלומר 230 ילדים בכל אוהל, סיוט מסריח. מה גם שלישון על הקרקע זה נוראי ומסלולים יש לי אישור שלא לעשות. מה גם[!!!] שב17 אני חוגגת עם ענתי 4 חודשים, ואני אתגעגע אליה עד בכי.

אז למה את יוצאת?

אצלנו זה הטיול האחרון. הוא בדיוק באותה מתכונת ואותו המקום רק שלנו זה יקח משהו כמו 6 שעות להגיע לשם. והוא גם כן באוהלים, גם שנה שעברה הוא היה באוהלים(ולא יצאתי, דה). זה דוחה. ושלנו, אגב, מתחיל ב23 לנובמבר ומסתיים ב26 או 27. ועוד 900 שקל, חה.

hadarinke

New member
לא תיהי פה ביום ההולדת שלי?

ובכל מקרה, אני לא אצא לזה, לא אמרתי גם שאצא

hadarinke

New member
"אל תבכי זה רק כאב..."

אני עייפה כאילו לא ישנתי שבוע שלם, ויש לי מחר מבחן במתמטיקה שאני אכשל בו. חוץ מזה שאתמול בלילה קרה לי משהו כ"כ לא נעים אבל נרגעתי לבסוף. אין לי מה לכתוב כאן. יום טוב.

How I Disappear

New member
טוב .. מתי חנוכה ?! ../images/Emo3.gif

שעת אפס, ראשונה ושנייה- עיצוב תוכנה [תיאוריה] היה נחמד שעה שלישית- תנ"ך למי שלא היה תנ"ך היא הוציאה אותו החוצה שזה היה בערך חצי כיתה [ביניהם אני
] אז היה לי שעה חופשית שעה רביעית- מתמטיקה אני לא יודע ת'חומר בחדוו"א והיא רוצה לעשות לנו בוחן פתעע שעה חמישית- אנגלית משעמם כ-ר-ג-י-ל, המורה הזאת כלכך גרועה שאני מתת שעה שישית- לשון היה רגיל שעה שביעית, שמינית- עיצוב תוכנה[תירגול] היה נחמד מחר יש מבחן בלשון שלא התכוננתי אליו בכלל

חוח

לשון - לא הבנתי כלום -___- ספרות- איזשהו סיפור. היסטוריה- שעמום כלשהו חינוך תעבורתי- אני מתה על המורה! הוא מלךך אנגלית- שיעור קריאה ביולוגיה- היה מבחן.. הסתכלתי על המבחן ולא ידעתי שום שאלה חח אז הגשתי ריק ויצאתי ~_~ מחר טיול ליד ושם בירושלים יום חמישי מנגנת בטקס רבין + מבחן מת' [שאני הולכת להיכשל בו] ודיברנו איתנו על המסע ישראלי שהולך להיות לנו עוד 2 שבועות..זה כזה קולללל הולך להיות כלכך כיף.

PerfectSP

New member
יום סביר,מייאש. ../images/Emo190.gif

הכל היום מייאש. וחזרתי ב8 הביתה, מחר שעת אפס. יאללה לישון^_^

../images/Emo80.gifהיה נחמד..נראלי:)

שוב בזבזתי חצי יום בשינה..כולל בבצפר..אבל זה עושה כזה טוב! המ..לא היה מעוניין במיוחד.. היה לי מבחן בלשון..הלך סבבה.. והברזתי מהשעה האחרונה של ספרות..גם ככה המורה מפגרת..ואני לא נמצאת בשיעור גם ככה מבחינה נפשית >< גיליתי שיש לי עבודה בקולנוע שלא ידעתי עליה..כי לא הייתי באותו יום שאמרו עליה..פתאום בשיעור כולם מגישים דף כזה..מלחיץ :O אבל טוב..נמצא זמן וכוח לעשות את זה מתישהו..

Flaming Pie

New member
חולה ביחד עם חצי כיתה ../images/Emo209.gif

רק שאני המפגרת היחידה שנשארה למרות שנראתי כמו חרא שדרכו עליו. שעה ראשונה ספרות, היה בוחן שהלך טוב. שעה שנייה תנ"ך, משעמם טילים. שעה שלישית אזרחות, לא הקשבתי כל כך.. שעה רביעית היה אמור להיות ספורט אבל היה הרצאה של ראש העיר. שעה חמישית חינוך משעמם. שעה שישית&שביעית פסיכולוגיה חח אני וחברות שלי צחקנו על שטויות כל השיעור. זהו עכשיו בית ואני חולה בע

למעלה