יום שישי!

hadarinke

New member
../images/Emo41.gifיום שישי!

יאללה, נגמר השבוע
והרי לכם חמשת העובדות המעניינות של יום שישי :) מישהו ידע חלק [חוץ מהקטע עם השוקולד
] 11. בממוצע 12 תינוקות שנולדים ברחבי העולם כל יום מגיעים בטעות להורים הלא נכונים. 12. כמות גדולה של שוקולד יכולה להרוג כלב- זה משפיע על מערכת העצבים ועל הלב שלו. 13. במלחמת העולם חילקו לטייסים האמריקנים חפיסות קלפים. במקרה ונפלו בשבי ניתן היה להרטיב את הקלפים – והם היו הופכים למפה עם נתיבי המלטות. 14. ברוב סוגי הליפסטיק יש קשקשי דגים. 15. לווייתני אורקה ( לווייתנים טורפים) הורגים כרישים בשיטה מקורית: נכנסים עם הראש בבטן של הכריש ומפוצצים אותה.

Flaming Pie

New member
יום כיפי. ^^ ../images/Emo209.gif

התחלתי ב9, שעתיים חזרות, שעה חינוך, והביתה.. D: עוד מעט נוסעת לאחותי ובערב לנתניה. :)

How I Disappear

New member
../images/Emo6.gif עובדה 13 מגניבה ..

בעיקרון אני לא לומד בשישי והיום באמת לא למדתי אבל היה מפגש לכל מי שנוסע לפולין ואנחנו איזה 40 ומשהו ילדים (מתוך שכבה של 100 ילדים), בכל אופן, בהתחלה (שזה לקח איזה שעתיים) כל אחד אמר למה הוא נוסע ואם יש לו קרובים שהיו בשואה או אם הוא מכיר מישהו שהיה לאו דווקא קרוב משפחה ואז הייתה פעילות קטנה כזאת .. היה נחמד בסה"כ דרך אגב, ביום רביעי היו לי שעתיים חופשיות אז הלכתי לקניון, לקסטרו וקניתי קפוצ'ון צהוב כזה ועוד סריג עם ריצ'רץ' כזה משהו יפה ועל הדרך עשיתי גם את המועדון חברים של קסטרו
השבוע אני לא עובד בגלל המנהלת סניף הסתומה הזאת

hadarinke

New member
Ma Atah Oseh Ksheatah Kam Baboker ../images/Emo42.gif

יום חביב, זללתי סושי עם אבא ברוטשילד ואז הלכנו לראות תערוכת אופנועים של הארלי דייוידסון כראוי לשני גברברים!
כשחזרנו באנו לסבתא שלי, שדודי ההולנדים מתארחים שם כרגע, ולקחתי את הקטן לשחק בפארק :) זהו, בערב ארוחת פולניות ואז אני יוצאת לחברים וחברות בנוו"סביון!

למעלה