יום שבת? משהו?

dcohn

New member
לוקחת חצי כדור להרגיע את עצמה......./images/Emo184.gif

וזורקת משפט של הימור אתה או אני או אתה...
אחרי הדכדוך של אתמול בערב ושל הימים האחרונים... דווקא היום היה יחסית סבבה.. כי עדין לא הלכתי לגל.. נסעתי עם אורלי [בתדודה], עדי [בעלה], ימימה [דודה שלי] ורומי [נו באמת, אתם לא מכירים את רומי?!
- הילדה של אורלי] לגינה ברמת אביב החדשה או משהו והיה יחסית נחמד.. וזהו עכשיו אני לא יודעת אם ללכת לגל או לא=\ אין חשק לכלום. גם לא ליום הולדת. לכלום.

FartherAway

New member
התעוררתי ב2 וחצי.

באו שכנים לארוחת צהריים, הם עדיין פה. :) התקלחתי, ב6 יוצאים לעצרת.

../images/Emo3.gif

קמתי נוראאאאא מוקדם, התקלחתי באיזה 10 וחצי, ב11 וקצת יצאנו, נסענו לחברים ביהוד. בארבע וחצי יצאנו משם, עכשיו הגענו הביתה. עוד שעה בערך אנחנו הולכים לדוד שלי, חוגגים יומולדת לבנדוד.
לא היה כזה נורא אחרי הכל. (יש לחברים שלנו את הכלבה אחת היפות!!!!
)

Snow fairy

New member
קמתי אצל גלוש

ואז חזרתי הביתה ואחותי איפה חברה שלי, אכלנו סושי [אני נודלס] ועוד מעט ההורים חוזרים ואנחנו יוצאים לסרט:] אולי אחרי זה אני אקפוץ לג'ו לקצת, ובערב ישנים אצל נעהD: [אם אמא לא תעשה לי בעיות עם זה
]

זונע

New member
פאק, 2-2

אתמול בפוקר הפסדתי 60 שקל, אבל בקטנה. אחר כך הלכנו לגינה עם חברים והיה נחמד. היום קמתי, ראיתי מנצ'סטר יונייטד-ארסנל(בושה שהם גנבו לנו תניצחון דקה 91) ובערב נראה פ''ת-הפועל ת"א.

gurke

New member
לגמרי ../images/Emo10.gif

הייתי כל כך שמח כשהובלנו, אמרתי איזה כיף, מנצחים. ועוד איזו מסירה, אלוהיםםם! אבל כוסאמא שלהם

gurke

New member
../images/Emo10.gif

זה כבר באמת מוגזם..כמה אפשר להפסיד..כמה?!!?!?

Aline In Chains

New member
גורגור קבל!!../images/Emo13.gif

אחד מהציורים שציירתי אתמול בלילה:) יצא דומה
?

R o n 2 5 6

New member
אממ

קמתי ב-11 ככה,והלכתי עם חבר לכדורסל ב-12. כשחזרתי התפוצץ הראש,אז לקחתי כדור,עשיתי מקלחת ונרדמתי :| קמתי מלפני איזה שעה.ניגנתי קצת,ועכשיו מתכוניים לפיזיקה. אני לא הולך לעצרת בסוף היום

B a m b o o k

New member
נאמ

ישנתי. וכואב לי בגב כי אתמול היינו ברמבם והיינו בקרולסה (תיקנו לנו אותה!!! ושמו נדנדות!) ועדיאל קפץ עלינו ועכשיו כואב לי

NumberTwo

New member
התעוררתי ב4 וחצי בבוקר

הייתי רוב היום בצופים ולא היה ממש כיף.

למעלה