יום ראשון

זונע

New member
../images/Emo41.gifיום ראשון../images/Emo41.gif

אני, דורין, רון ועוד כמה יוצאים לגדנע...אז ביי עד ליום חמישי.

gurke

New member
יאללה בית"ר ../images/Emo9.gif

יום חרישה למתמטיקה, מחר מתכונת.

זונע

New member
אין לך מושג

המסן שלי עושה בעיות! כל פעם שאני מנסה לקרוא הודעה שלך הוא נתקע. כנ"ל כשאני מנסה לשלוח לך הודעות!

NoFaRi1

New member
מוזר O:

לגור למשל ההודעות לא נשלחות לי ;[ אבל עוד לא קרה שלא הצליחו לשלוח אלי P: נראה לי חח

gurke

New member
נראה לי זה בעיה במסן שלך

כי גם אני שולח לך ואת לא עונה

NoFaRi1

New member
לא, צריך לשלוח הודעה !

אבל וויתרתי על המסנ שלי להיום, הוא משגע אותי :(

dcohn

New member
ביי ביי:]

מה נאוה הזאת עכשיו מאחרת את זה ל11 ורבע?! יכולתי לישון עוד איזה שעתיים

noyy

New member
חרא

המתכונת במתמטיקה הלכה חרא ועל טעויות כאלה דביליות.. בע יש עוד מתכונת ביום רביעי שבטח שוב תלך חרא אבל גם אם אני אקבל ביום רביעי 100 במתכונת (..) המגן שלי יהיה 70. חרא, אמרתי כבר? עכשיו אני צריכה איכשהו להצטרף לעוד קבוצה וללמוד שוב את כל השעות האלו ואח"כ לעשות עוד מתכונת, כדי שיהיה לי מגן חדש. ונראה לי שאפשר לעשות את זה רק בזמן החופש הגדול ולא עכשיו בכלל... סעמק

קצת מאוחר, אבל תהנו../images/Emo3.gif

היום התחיל עם שעתיים תנ"ך- קריעה. למרות שהיו חלקים מצחיקים... היא קראה איזה פסוק, ואז שאלה "על מה רחל בוכה?" ואז מישהו אמר לה שהיא דילגה על פסוק אחד, והיא עונה לו "יפה, אבל מה עוד?"
הפסקה- הלכתי עם חברה לספריה שהיא תחזור טיפה על החומר למבחן שהיה לה. שעה היסטוריה- נחמדה. לא כתבנו יותר מדי, יותר דיברנו, הסברים וכאלה. שעת חינוך- המחנכת עידכנה אותנו בכמה תאריכים עם דברים שהולכים להיות, והיא רצתה לעשות פעילות אבל לא ממש הלך לה. שעתיים אנגלית- קראנו הרבה וענינו על כל מיני שאלות, היה נוראאאא משעמם. שעה שביעית בוטלה בגלל איזו מליאה שיש למורים, אז סיימתי שעה קודם. עכשיו אני הולכת לאכול, אח"כ אני אסדר כמה דברים ובשלוש- קוסמטיקאית!!!!
חזרה הביתה בערך בשמונה כי אני רוצה ללכת לחפש מגפיים. יום טוב

80 בתקשורת [: ושאלה לכל מי שלומד תקשורת

גם לכם המורים אמרו שמעכשיו לא מוציאים אתכם [כמגמה] לימי מגמה? ז"א כמו התארחות בtalkshows ועוד? כי המורה שלנו אמרה שמשרד החינוך הודיע לה שאסור לה להוציא אותנו לתוכניות ולתוכניות ארוח >.< גם שיעור ספורט היה מגניב ושיעור תעבורה היה חביב וערוץ הילדים זה אובדן הילדותתתתתתת

מה? לא אמרו לנו כלום על זה...

אני בתקשורת ולא דיברו איתנו על זה שלא מוציאים אותנו לכלום... וחוצמזה, אתם יוצאים לפסטיבל דימונה לפני פסח? אנחנו כנראה שלא =\ אה אה ואם כבר מדברים על תקשורת, גם אתה עושה את הבגרות ב-14.5? או ב-3.6?

למעלה