אל תתאבדי תלכי לואל במקום =]
B bad astronaut New member 26/6/05 #25 רגע..../images/Emo122.gif מה אמרתי? מירה עליי? לא! מירה לא עליי!!! את מעדיפה את מירה מאשר אותי? יופי, ככה יותר טוב! =]
רגע..../images/Emo122.gif מה אמרתי? מירה עליי? לא! מירה לא עליי!!! את מעדיפה את מירה מאשר אותי? יופי, ככה יותר טוב! =]
J Just TalTi New member 26/6/05 #26 חחחחחח בטח שאני מעדיפה את מירה עלייך.. ולא, אמרתי שתבוא אלייך ושתהיו ביחד *הודעה עם מסר מיני*
B bad astronaut New member 26/6/05 #36 אבל אין לי =| מירה מרביצה כואב מידיי... אם אני יביא לה מכה היא תביא לי אחת בראש בהרבה יותר חזרה! תסרסו את מירה! רגע.. מה קשור?
אבל אין לי =| מירה מרביצה כואב מידיי... אם אני יביא לה מכה היא תביא לי אחת בראש בהרבה יותר חזרה! תסרסו את מירה! רגע.. מה קשור?
B bad astronaut New member 26/6/05 #39 מממ... לא יודעת! חשבתי שאז היא תהיה מסורסרת! אבל עכשיו אם היא תהיה סרסור לא יהיה לה אכפת מהצ'אט! אווו
מממ... לא יודעת! חשבתי שאז היא תהיה מסורסרת! אבל עכשיו אם היא תהיה סרסור לא יהיה לה אכפת מהצ'אט! אווו
M mirrra New member 26/6/05 #43 מועחהחהחה אני? מרביצה חזק? מה פתאום!!! חוצמזה איך מסרסרים בכלל נשים? חותכים את הוואגינות? בעצם..אני לא אישה, מזה משנה.
מועחהחהחה אני? מרביצה חזק? מה פתאום!!! חוצמזה איך מסרסרים בכלל נשים? חותכים את הוואגינות? בעצם..אני לא אישה, מזה משנה.
ל לינקנית New member 26/6/05 #15 סו לונג אנד גוד נייט למה 2???????................מקווה שיש לך שיחים כפרע לא רוצים שתמותי
M mirrra New member 26/6/05 #17 אמרתי להתאבד מקומה 2- לא הבנתם את הקטע עכשיו זה לא מצחיק וסתם שיגעתי לכם תשכל ף-/