יום בצ'ט בא לכם שהשבוע ניפגש כולנו בצ'ט אז: ביחרו יום משני עד חמישי. ושעה שנוחה לכם
ק קרניjack New member 26/6/05 #1 ../images/Emo41.gif יום בצ'ט../images/Emo41.gif בא לכם שהשבוע ניפגש כולנו בצ'ט אז: ביחרו יום משני עד חמישי. ושעה שנוחה לכם
../images/Emo41.gif יום בצ'ט../images/Emo41.gif בא לכם שהשבוע ניפגש כולנו בצ'ט אז: ביחרו יום משני עד חמישי. ושעה שנוחה לכם
E Edgar Davids New member 26/6/05 #2 בכיף, אני מת על הצ'אט ../images/Emo70.gif תגידו זמן ושעה ואני אכנס..
G G i N g N i T New member 26/6/05 #10 גמני כמוהו =]../images/Emo54.gif הו הולכת עם הזרם שכמותי.. אבל זה גם תלוי אם אני יזכור..
B bad astronaut New member 26/6/05 #23 הרסתי!!!! ../images/Emo7.gif שוב הרסתי מתי שכתבתי את ההרסתי! סליחה...
ל לינקנית New member 26/6/05 #51 שניכם הרסתם אני התחלתי חחח לא נורא כפרעות...לא בוכים על חלב שנשפך...אבל נהנים משפ*ך שנשפך חחח אל תסימו לב אליי אני מסטולית היום חחח
שניכם הרסתם אני התחלתי חחח לא נורא כפרעות...לא בוכים על חלב שנשפך...אבל נהנים משפ*ך שנשפך חחח אל תסימו לב אליי אני מסטולית היום חחח
B bad astronaut New member 28/6/05 #66 אממ... נגיד. ניראה לי שההורמים שלך פועלים יותר מידיי =/ תנסי להרגיע אותם טיפה!
ל לינקנית New member 26/6/05 #6 האממממ כל יום מתאים לי...שעה כל שעה מתאימה לי בואו נראה ביום רביעי ובשעה 5.????
D double O S New member 26/6/05 #8 לא יום רביעי../images/Emo10.gif../images/Emo96.gif כי אני בת"א כל היום... ושעה עדיף בלילה לא
M mirrra New member 26/6/05 #11 ../images/Emo7.gif דיייייייייייייייייייייייייי הצ'אט לא עובד לי. אוף. אתם לא כיפיים אתם כיפיים בצ'אט! ואני לא בצ'אט! החיים לא הוגנים הלכתי לקפוץ מקומה 2- . סו לונג.
../images/Emo7.gif דיייייייייייייייייייייייייי הצ'אט לא עובד לי. אוף. אתם לא כיפיים אתם כיפיים בצ'אט! ואני לא בצ'אט! החיים לא הוגנים הלכתי לקפוץ מקומה 2- . סו לונג.