יגל!

../images/Emo41.gif יגל!

מאמי עוד שלוש שעות אתה בן 17. ובתכנונים היה לפתוח תשרשור בחצות. אבל מחר יש לך צו ראשון ואני צכה ערנות מוחלטת למבחנים כדי לא לקבל נתונים נמוכים. [אתם אומרים יורידו לי נפשי:p? סתם סתם חס וחלילהההה!@!!!!] אז אחי- שיהיה המון המון מזל טוב. המון אושר הצלחה אהבה כוס כוס ועוד קצת כוס חשבון בנק מפוצץ [גם בבנק הזרע!] רק טוב שיהיה לך(:) עוד שנה אתה חוקייייייייייייייייי ואז אני אסרסר לך תתחת, בנתיים- תן ת'שנה שלך פייטר.

IפותI

New member
יגל!!!

מזל טוב יקירי!! מי יתן ושהנסטי ישמור עלייך וידאג לך ואם חס וחסה תגיע לעת צמאון הנסטי יהיה שם כדי שתלגום ממנו, מהטעם הקדוש והטוב, ויהיה לך טוב..
מזל טוב, יום הולדת שמח וזין, אני לא הולכת להיות נדושה. כרמל!

jogy

New member
ניצנוש מת עליך יא קטנטונת!

תעשי לי ילדים שקטנים אפילו יותר ממך ונאנוס אותם ביחד! משפחה מאוחדת וחולנית אחת 602 FOREVER!

Under the GUN

New member
יגל יא בולבול מהלך!!

שיהיה לך אוסף של ספון
יבוא היום ואתה תהיה הגיק הזה שמנהל א CNV, ובאותה הזדמנות גם תתלה במקום ציורים שלך ואיזה גלאי אומנות שבמקרה גם אוהב קומיקס יכנס לשם ויקנה כל ציור בכמה מיליוני דולרים קיצר, עוד שנה אתה קונה לנו אלכוהול במפגשים!! מזל טוב גבר!

ozshady

New member
מהההההההההההההההה? איך ודקה?

חשבתי בול ואפילו מיהרתי זה למה יצא לי מזל"Y טוב לא חשוב אחי מזל טוב שיהיה לך... אני אפס בברכות... (אבל אני לא הכי גרוע... אהאם%*#נס^@טי... נ&%ס#@ט^&י... אהאם...) חחחח

dr dre

New member
|כרמל מהניק של אח שלה|

ברכת הנסטי זאת גאונות! אני והמדריך הישן שלי ישבנו וחשבנו עליה ביחד! אל תזלזל!!

galileho

New member
זונע

את תמיד תפתחי שירשור לפני כולם הא?
סתם מייקי את יודעת שאני אוהבת אותך המוניהמונים ברכות יהיו ביומולדת הבאה שלך :0 עכשיו זה יגל^^ יגל תמיד היה ביננו חיבור כי השם שלנו הוא מאותם אותיות רק אצלך היוד ראשון ואצלי אחרוןXD ושנינו אוהבים את קווין סמית' הפאקין סקסי וגאון%#_^)#@_^)% ועוד ועוד שתהיה לך יומולדת מדהימה בנזונע מוכשר שלי ושתדע שאוהבים אותך פה המון במיוחד אני
מי ייתן ותלך לגדולות כמו קווין סמית' ותהיה סקסי כמו קווין סמית' ושיהיה לך חשבון בנק כמו של קווין סמית' XD אז בזאת אני אסכם את הברכה בהמון מזל טוב
ותשאר מגניב כמו שאתה ואף פעם אל תדרדר לצד של מגניב למחצה! בדרך , תעשה לי קווין קטן אוהבת

jogy

New member
גלי !!!

כל כך אוהב אותך יא שווה אחת! המון המון המון המון תודה היה לי יומולדת כל כך מעולה! הייתי בת"א ואף אחד לא יכל לפגוש אותי לא נורא היה טוב ויהיה מעולה אני אעשה לך קווין וג'ייסון קטן אפילו...

Envenom

New member
מייזל טוף!

וכן מייקע, יורידו לך על נפשי. ואם לא- אף פעם לא מאוחר להוציא 21!

jogy

New member
fuckin A

מייקי יא שולטת היפר אקטיבית סוסה שכמותך מת עליך!היה לי היומולדת הכי מדהים בעולם בזכות האנשים הטובים שבעולם הפרטי והמעוות שלי ואתם חלק ממנו...אני מחכה כבר להיות הזונה שלך יא סרסורה על אקסטה

למעלה