יאיר לפיד

מ א י י ק

New member
חלומי אוליי מתגשם../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

היום סינרגיה ביאיר לפיד,והשגתי כניסה לאולפנים למרות שאני הולך כל שבוע כי זה מטר מהבית שלי חח... אז אני אשב ממש קרוב לכניסה שלהם ואני מקווה לפחות לדבר איתם :| וגם אם לא,יש לי מישהו שכניראה מכניס אותי מאחורי הקלעים ביום העצמאות בהרצליה ב1:00 בלילה כדי לנסות לפגוש אותם XD

רק להזכיר!

היום בערב סינרגיה מתארחים ביאיר לפיד!.. מי שהולך כיף לו!.. אני אולי אפילו לא הספיק לראות כי יש לי חזרות =[!!! אופי פופי! אבל אני אולי הקליט חחחח=] יום נעים לכולם!.

הטולי26

New member
למה "אשם"?

רציתי שישירו את "עד אלייך"..... איזה חתיך רון?????????????????????????????????????????????????

מ א י י ק

New member
פגשתי את אור ועוד כמה באולפן../images/Emo19.gif

היה כיף מאוד!!! למרות שנדפקתי במקום חרא אבל לא נורא, הצלחתי לעשות שלום לגפן והוא החזיר חיוך בזמן הראיון עם דני סנדרסון
אור,איפה הייתם בסוף?!
ואם אפשר לקבל את המסן של זאת עם התלתלים השחורים,וההיא הג'ינג'ית עם החולצה הירוקה XD, אני עוד לא זוכר שמות אז סליחה XD וגם אני זוכר שהיו איתכן 2 בנים.. אני לא התאכזבתי מההופעה,היה ממש כיף וצרחתי כמו מטורף ב"אשם",הבחירה הייתה אחלה לדעתי
מיכאל.

timon12

New member
התת מודע שלי חשב על זה קודם, אז את העתקת.../images/Emo11.gif

ayelit

New member
היי...גם

אני הייתי שם...=/ אבל אנחנו בתיקו...כי גם אני לא יודעת מי אתה ואם ראיתי אותך בכלל... P= קיצור- היה נחמד פעם ראשונה שראיתי את סינרגיה בלייב היה לי ממש מצחיק עם שירי! (OMG!! סינרגיה! הופמן!! חיבקתי אותו ואמרתי לו שאני אוהבת אותו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) נעשה את זה מתישהו שוב? חחח טוב...לילה טוב מקווה שמחר שביתה כי מבחן בתנך...=/ אהה...דרך אגב- אור! אלירן! (ונראה לי זהו...^_^) היה לי ממש כיף להכיר אתכם ובאמת חבל שהלכתם...חח... למה הקימו אתכם מהמקום שישבתם בכלל?

למעלה