ארבל מהכרמל
New member
../images/Emo41.gif "טעויות" הגבר בזוגיות....../images/Emo98.gif
מתוך עיקרי תורתו של ד"ר חן נרדי, מייסד "התנועה לגבריות חדשה" (בלי נימה אישית בלתי אפשרי...חחח): א.גברים הופכים את איבר מינם לציר המרכזי בחייהם, זאת עקב החינוך המצ´ואיסטי שקיבלו, והם הופכים ל´נרקומנים של אורגזמות´. זהו עבורם ´השקע- תקע´ של החיים ובנתיב זה הם מבקשים את החום, האהבה, הרוך, הקשר ופורקן המתח , ויש נשים שבורחות ממיניות אובססיבית כזאת. הערת ביניים שלי- מכיר נשים עם אותן ´בעייה´...
ב.גברים לוחצים ולחוצים על יחסי מין, אעפ"י שאין דבר יותר הרסני ליחסי מין מקיומם תחת לחץ. קשר זוגי נגוע בוירוס חצ"מ (חייב,צריך,מוכרח) של צריכים יותר מין, מוכרחים מין ביזארי, מוכרחים כל יום סקס עם אחרת... גורם לתסכול האישה מהאיום הסמוי שיש אחרות שתספקנה את הסחורה אם לא היא. הערת ביניים שלי- מכיר נשים עם אותה ´ בעייה´...
ג.גברים מציעים לראות סרטים ´כחולים´ לצורך ריענון חיי המין, בעוד שפורנו למעשה משפיל נשים והופכן לאובייקט מיני.פורנו מסכן את חיי הנישואין כי הוא רומז לגבר כאילו מין זמין מעבר לפינה וכ"כ הוא מהווה גירוי כל-כך חזק עד שגבר יוותר על ´המשחק המוקדם´ ביחסיו עם נשים ואולי אף יסתפק באוננות עצמית... הערות ביניים שלי- -הכיצד פורנו משפיל נשים ולמרות זאת הן מבקשות לצפות עימך? -בלי סרטי פורנו לא נדע מי מחכה לנו מעבר לפינה? בצ´ט? בפורום?
-אם פורנו פוגע בשלבי המין האמיתיים ...למה בכל חדר בבתי המלון לאוהבים משדרים קלטות פורנו?לא רוצים שנחזור לשם שנית? מבקשים ל´פתות´ אותנו לשבת ו´לגמור´ בבית?
ד.גברים שותקים כדי להעניש כי חונכו להתגבר לבד ולא לשתף בכאב. אחרי שתיקה בד"כ מגיעה התפרצות אלימה, כי גבר שלמד שהשתיקה גורמת לאישה להרגיש מאויימת הופך את השתיקה לנשק קטלני והאישה חשה כי היא אוויר. הערת ביניים שלי- מישהו כאן יכול להאשימני בשתיקה?
אשתי היא השותקת....אבל אני לא מרגיש מאויים...אני רק מרגיש שהיא לא מספיק חכמה להגיב לי...
מרוב שאני מרגיש כמו אוויר...אולי בגלל זה אני גולש באינטרנט?
ה.גברים עושים שימוש בילדים, ז"א שמנצלים לרעה את האחריות שנשים חשות כלפי ילדיהן וכך קורה שאם הילד חולה ומתעורר ויכוח מי ישאר עימו...קם הגבר ויוצא מהבית ומשאיר את אשתו לבד עם הצרות. הערת ביניים שלי- נשוי פעמיים ועם 3 ילדים ולא יודע ,לעזאזל, על מה הוא מדבר!
ו.גברים אומרים כל מה שהם חושבים ומשייכים זאת לכנות ולא מבינים שזאת לפעמים טיפשות וכי יש דברים שעליהם לשמור לעצמם.( דוגמת :"שמת לב שהשמנת בזמן האחרון?") הערת ביניים שלי- א. מכיר גם נשים ש´לוקים´ באותה מחלת ´כנות´. ב.אם לא ישים הגבר לב לאשתו בעת שהעלתה 1 ק"ג ויעיר לה...יש סיכוי שתוסיף עוד 10 ק"ג בשם חירותה על גופה אבל ´השתקן´ עשוי להעלם מהבית בשתיקה בלתי כנה...
ז.הגברים ´עוזרים´ בבית אך לא שותפים מלאים....הם מבצעים את העבודות לפי רשימה מוכנה מראש ע"י האישה וכך הם מפסידים פעמיים: הם גם עושים את העבודות וגם מקבלים פרצופים חמוצים כי מבחינת הנשים לא לקחו אחריות. הערת ביניים שלי- אני לא מפסיד אפילו פעם אחת...את הרשימות היא מכינה בשביל עצמה...
אם אחליט לעשות משהו יהיה זה ביוזמתי ובדרכי...(היא למדה לא לבקש...
) ח.גברים שולחים את הנשים לטיפול זוגי...לבד! כי הם סבורים שנשים מופקדות על נושא היחסים ושתלכנה להשתנות אבל לא לשנות. הערת ביניים שלי-לא כל הגברים כאלה, אבל נניח ש..- למה הן עושות מזה ´ביג דיל´...הרי אישה חכמה תלך ותשכיל,היא תשתנה , תשנה דפוסי תקשורת ואז גדל הסיכוי שבן הזוג ישתף פעולה עם השינוי ובמקרה הגרוע, תשמש לה השכלתה כדרך להתמודד עם סרבנותו ,בלי להיות קורבן לה.
הערת סיכום שלי- בשביל זה הוא עשה דוקטורט????!!!!
ארבל מהכרמל מנהל פורום ´חטאים´
מתוך עיקרי תורתו של ד"ר חן נרדי, מייסד "התנועה לגבריות חדשה" (בלי נימה אישית בלתי אפשרי...חחח): א.גברים הופכים את איבר מינם לציר המרכזי בחייהם, זאת עקב החינוך המצ´ואיסטי שקיבלו, והם הופכים ל´נרקומנים של אורגזמות´. זהו עבורם ´השקע- תקע´ של החיים ובנתיב זה הם מבקשים את החום, האהבה, הרוך, הקשר ופורקן המתח , ויש נשים שבורחות ממיניות אובססיבית כזאת. הערת ביניים שלי- מכיר נשים עם אותן ´בעייה´...