טיפ השבוע

ע ל ו מ ה

New member
אתם רציניים?!?! ../images/Emo12.gif ../images/Emo46.gif

קודם כל, איזה טיפ מטופש, לשים הרבה אנימציות? באותה מידה וביתר צדק אפשר היה להמליץ לא לשים הרבה אנימציות כי זה מציק בעיניים או מאט טעינה במחשבים איטיים או על רשת איטית. אז מה הטעם בטיפ כזה? וחוץ מזה "גם אני שם אצלי" - אתם אפילו לא משנים את הנוסח? ומה משמעות "גם אני שם אצלי"? משמעו הלא "תיכנסו אז תוכלו לראות". נכנסתם?! כי אם נכנסתם אז מאד מוזר בעיני שבכל זאת החלטתם לשים את הטיפ הזה שבעצם נותן עידוד והמלצה להיכנס לבלוג שלא היה נכנס למומלצים במשך היום. מאד מוזר בעיני.

וואו נתת לי רעיון.

שרוט, יש לי טיפ לשבוע הבא: אל תשימו הרבה אנימציות כי זה מציק בעיניים או מאט טעינה במחשבים איטיים או על רשת איטית. גם אני לא שם אצלי.

Tali1912

New member
הכי מפליא

מהיכן הגיע הטיפ, ואיזה סוג של אנימציות דוחות יש שם , לחשוב מי קורא את ה-בלוג, הרוב צעירים שחלקם מתחת לגיל 18
יאק גועל של בלוג מאיפה שהציעו את הטיפ. ועוד ה-בלוג מתפרסם כמגזין שבועי.

ע ל ו מ ה

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

כאילו אין שום ביקורת על תוכן הטיפים. לא ב"ה-בלוג" ולא פה...

Tali1912

New member
כנראה

שבגלל ששתינו עברנו מזמן את גיל שמונה עשרה, אז זאת הדיעה שלנו וגם הסכמנו ללחוץ קליק על החומר "למבוגרים" כדי להציץ "לאנימציות". התגובה הראשונה שלי היתה "הלו? על זה המליצו? מכאן הטיפים, וואלה השתגעו או מה? אבל אשכרה הגזימו.

Tali1912

New member
עכברושש

אתה יודע איך אומרים? כל המוסיף גורע, כשיש מחסור בטיפים אז לא כותבים..... טיפים, סטו ! ובטח לא מביאים טיפ
מוביל-קישור, עוד בחופשת חנוכה. מעבר לכך אני חושבת שכל בלוגיסט יודע מה הכי טוב עבור הבלוג שלו ומה הטיפים שהוא משרבט בבלוג שלו. הבלוג שלי הוא הכי מקושקש בעולם אבל אני אוהבת אותו עם קשקוש באלבוששש... שמסביב. כשאני חושבת על זה כרגע, עלה לי משהו לראש
בלוגלנד זה כמו טאבו שמאחסנים אותו במקום אחד ולא כמה בלוגים מפוזרים ברחבי הרשת, זה מאבד עניין שבלוג מכפיל את עצמו באתרם אחרים עם אותם תכנים. נו... זה נחשב טיפ

בלוג למבוגרים בלבד

הוא בלוג למבוגרים בלבד. כשאת מאשרת את כניסתך לשם את אחראית על מה שתיראי. בנינו הקטגוריה "למבוגרים בלבד" דיי מסגירה את תוכן הבלוג המדובר..

הבהרה

בנוגע לטיפ - כל אחד ודעתו שלו. אני אישית לא מסכים, ואף אחד אחר לא מחוייב להסכים. חושבים שזה לא נכון? בשביל זה הטיפ מוגש לכאן - אפשר לדון על זה. אנימציות או תמונות, באופן אישי אני לא חושב שזה נכון להעמיס על הגולש בזה או בזה. בנוגע לבלוג - לא נכנסתי לבלוג כשהוספתי את הקישור, ובכל מקרה קיימת התראה כי הבלוג הוא למבוגרים בלבד. כל אחד עשה את הבחירה שלו אם להכנס או לא, ואני לא בטוח אם נכון לחסום ולהתעלם לגמרי מבלוגים שעוסקים בנושא מסויים, במיוחד כשיש אזהרה לפני כן. מעתה והלאה כן אבדוק את הבלוגים שאני מקשר אליהם, ואזהיר בהתאם אם יהיה צורך בכך. אני מתנצל בפני מי שנפגע. אתם אגב, מוזמנים לשלוח ל-"השרוט ממליץ" טיפים שלכם, במידה וקיימים.

Tali1912

New member
לא מסכימה איתך

ההתראה למבוגרים היא כמו פירצה לגנב, אם היה לי בן בגיל הנעורים והיה נכנס ל... ה-בלוג ולוחץ על הקישור,למרות האזהרה לא יודעת אם היה חוטף כאפות, אבל זה לא היה נראה לי. זה שכתוב מעל גיל שמונה עשרה זה עדיין לא נותן לך לדעת מי באמת לחץ על הקישור אם ההורה או הילדון. בקיצור יש פורטלים שבמכוון לא מכניסים תכנים המכילים פונוגרפיה ומי שמעלה בכל זאת נחסם בפירוש ככה. אבל לתפוז אין אלוהים וכמו שלא בודקים פליקסים בגוון כחול או מרשים לעצמם משעה 23 לשים בלוגים כחולים. אז..............

noyy

New member
../images/Emo28.gifתראי

למרות שבלוגים כאלו הם לא מעניניי אני חושבת שמגיע לאנשים כאלו לבטא את עצמם בדיוק כמוני וכמוך, ומה הם יכולים לשים יותר מהאזהרה הזו?

Tali1912

New member
אם זה ככה

אז שישימו אותם במומלצים גם בשעות שצציק מחליף את המומלצים בשער הבלוגיה, מה הבעיה? במילא ילחצו עליהם אם אזהרה או בלעדיה. מה זה כבר משנה בוקר,צהריים,לילה? גם לא צריך את כל התוכנות האלה לחסימת ילדים מאתרים אסורים. בא להם לבטא את עצמם הכל טוב ויפה, לא בפומבי, בלי חשיפה מזמינה. אם אני כמבוגרת אחליט להכנס לשם זה יהיה, כי אני בחרתי, אם ילד קטן ילחץ על הקישור אז עם כל הכבוד ובמקרה הזה אין כבוד... תפוז יורד ליגה. מרגיש לי כאילו שיש הסכמה שזה בסדר לשים קישורים כחלחלים במגזין שבועי. כאילו מה הביג דיל אז ראו איזה
לא נורא, ככה לפי האנימציות הם ילמדו את עובדות החיים. מה רע?

חופש הביטוי טלי..

יש להם זכויות קיום בדיוק כמו השאר. אזהרה למבוגרים בלבד מספיקה, יכלת ללחוץ על האיקס ולבחור לא להכנס לשם. ואגב ילדים.. בואי לא נשלה את עצמנו, האינטרנט פרוץ ממזמן, ילדים לא צריכים את תפוז כדי לראות תמונות פורנוגרפיות. זה לא שאני בעד בלוגים כאלה. אבל אני לא מבין איפה יש לך יותר זכות ביטוי מלאנשים אחרים גם בנושאים כאלה.

לא, אני לא חושב שיש משהו

רע בפירסום הטיפ. כן, אני חושב שהטיפ לא משהו, אבל כמו שאמר הנץ, זכותו של כל אחד להביע דעה. ואם היה לך בן בגיל הנעורים הוא לא היה נכנס לה-בלוג בשביל פורנו...:-\

Tali1912

New member
אממ..

אין כל רע בטיפים. וטוב שכתבת אם היה לי בן בגיל נעורים הוא לא היה נכנס ל ה-בלוג בשביל הפורנו אלא בשביל המגזין ה-בלוג, כמו שהוא מביא תכנים מידי שבוע. אבל בלוג עם סוג של אנימציות כאלה?
כל בלוג אחר שיש בו את הדוגמה לטיפ כמו שזה נרשם ב..ה-בלוג היה עדיף.

../images/Emo45.gif

גם אני לא מסכים עם הטיפ אז מה? יש כאלה שכן, דיעה שונה. אין כל גסויות בטיפ ואין סיבה לפסול אותו רק משום שאיני מסכים איתו.

ע ל ו מ ה

New member
עובדה שלא שמים אותם בהמלצות

בשעות היום. יש הבדל בינם לבין בלוגים רגילים, למרות שיש את האזהרה.

למעלה