נשמע כמו רעיון טוב!
A ataliani New member 19/7/07 #23 האמי משודר ב-16.9 אפשר לראות יחד את השידור החוזר (שיהיה למחרת בטח) או שאפשר לחכות לראות מתי תצא העונה הרביעית ואז לקבוע קצת אחרי זה כדי לראות יחד את הפרק הראשון.
האמי משודר ב-16.9 אפשר לראות יחד את השידור החוזר (שיהיה למחרת בטח) או שאפשר לחכות לראות מתי תצא העונה הרביעית ואז לקבוע קצת אחרי זה כדי לראות יחד את הפרק הראשון.
א אנה בננה הממושקפת New member 19/7/07 #24 אממ...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני חשבתי שהמפגש יהיה במקום ציבורי.... לא....? אם לצפות בפרק, אז זה מפגש ביתי...>< באוגוסט זה יהיה נחמד גם...איפהשהו בת"א...
אממ...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני חשבתי שהמפגש יהיה במקום ציבורי.... לא....? אם לצפות בפרק, אז זה מפגש ביתי...>< באוגוסט זה יהיה נחמד גם...איפהשהו בת"א...
ע עמשצ שבור New member 19/7/07 #25 חחח רק לא קניון עזריאלי או גני יהושע כי עוד מעט ישנו את זה ל- "קניון מפגשי תפוז" ו- "גני מפגשי תפוז"...משהו מקורי
חחח רק לא קניון עזריאלי או גני יהושע כי עוד מעט ישנו את זה ל- "קניון מפגשי תפוז" ו- "גני מפגשי תפוז"...משהו מקורי
א אנה בננה הממושקפת New member 20/7/07 #26 אוקיי...אז...בואו... נחשוב על איזה מקומות כן כדאי ואפשר להיפגש כולנו... יש הצאות
ס סלוניק New member 20/7/07 #28 גן מאיר, דיזינגוף סנטר וכו' חבל לחכות עד לאמי או לעונה החדשה, הנחתי שאוגוסט נוח לכולם היות ורבות ורבים מחברי הפורום הם תלמידי תיכון.
גן מאיר, דיזינגוף סנטר וכו' חבל לחכות עד לאמי או לעונה החדשה, הנחתי שאוגוסט נוח לכולם היות ורבות ורבים מחברי הפורום הם תלמידי תיכון.
Y YaEl 15 New member 20/7/07 #27 חחח... מפגש ביתי. דווקא נשמע נחמד. והיה אפשר אצלי, אם הייתי רוצה לבוא בכלל חוץ מעזריאלי, לא ניראה לי שיש עוד מקום נוח להיפגש בו, לא? פחח.. זה במילא לא ענייני.
חחח... מפגש ביתי. דווקא נשמע נחמד. והיה אפשר אצלי, אם הייתי רוצה לבוא בכלל חוץ מעזריאלי, לא ניראה לי שיש עוד מקום נוח להיפגש בו, לא? פחח.. זה במילא לא ענייני.