טה טדה!

סלוניק

New member
../images/Emo41.gif טה טדה!

היות ותקופת הקיץ מפנה את תשומת ליבנו לשעתנו היפה ביותר, ציפורי הטרף מצייצות והשמש צובעת עם קרניה את גופנו בסרטן העור, אולי הגיע הזמן שהפורום יתארגן למפגש ממוסד אי אז באוגוסט ואי שם בת"א (קרוב לודאי)? בגדול ובלי מחוייבות לזמן/מקום, מי מעוניינ/ת במפגש פורום?

YaEl 15

New member
../images/Emo5.gif

לא ניראה לי.. אני מעדיפה להתחבא מאחורי הצג.

אוי..נכון!

חשבתי שקניתי תחפושת של lopus ,אבל בסוף מתברר שקניתי תחפושת של חולת Multiple Sclerosis שהשכן שלה גונב מים מזוהמים, מה שיצר בעיות גנטיות אצל בנו שאיתו אני יוצאת, ושלקשר ביננו השכן משום מה נורא נורא מתנגד... חה! ותודו שחלקכם באמת האמין שאני באה סתם בתור חולת lopus פשוטה....

ataliani

New member
אני כל כך בעד

מאז שקראתי בפורום הבינ"ל שהחברה' האמריקאים נפגשו לחגוג ליו יומולדת. אני בעד!!! מבטיחה להגיע!

יאללה, תעשו. אני בא

אותי לא יהיה קשה לזהות. אני אהיה זה שמזכיר אותו (גם אני הולך עם מקל, בגלל ברך פגועה, ואין לי כח להתגלח)

דפנה80

New member
אה...אולי...אפשרי...

כשכתבת את ההודעה הייתי בלגמרי כאילו אבל כזה ממש לא... אבל עכשיו אני באולי... אם כן אז אולי הרעיון של התחפושות יקל עלי, לדעתי כל אחד צריך להתחפש לאחת ממחלות הנפש שיש לדמויות הסדרה שהן : אספרגר, הפרעת אישיות אנטי סוציאלית, דיכאון, סכיזופרניה פרנואידית ועוד... ואם נפגש אז מה נעשה במפגש? סליחה על ההתעמקות, אני פשוט צריכה שהכל יהיה ברור מראש כדי להקל על המתח.

ataliani

New member
מה בנוגע ל...

לראות יחד את הפרק הראשון של העונה הרביעית שיהיה בעזרת השם בלי נדר בחודש הבא?

למעלה