ח י ד ה

ssyוM

New member
../images/Emo41.gif ח י ד ה ../images/Emo41.gif

בתמונה.... באיזו מסעדה מדובר ואיזו מנה זו

ssyוM

New member
כמובן ש...

הפתרון המלא כולל דיווח מפורט יפורסמו בבלוג של מיסי .

פינליש

New member
את עושה צחוק תגידי לי ??

זה החריימ'ה מהגוצ'ה. מאמי המנה הזאת זאת "ה"מנה שלי. אני מקווה בשבילך שאיתן עשה לך אותה, כי מי שלא אכל את החריימ'ה שלו לא יודע מה הוא מפסיד.

ssyוM

New member
../images/Emo6.gif

אם ניקח בחשבון את מספר הפעמים שהזמנתי את המנה הזו ( ואנחנו משתדלים לאכול שם כל מוצ"ש ...) בטוח התמזל מזלי לאכול מפרי יצירותיו של איתן . אגב...התעלפתי מכולן .... מאוהבת קשות בגוצ'ה

orlyg2

New member
רוצה לדעת מה אני זיהיתי קודם?

את הסלט הירוק, ואת הלחם שבצד!!!

Forum User

New member
../images/Emo6.gif בדיוק רציתי להגיד שלפי הלחם...

זה גוצ'ה, שם עצרנו אתמול אחה"צ לחפוז מוצלח מאוד של מיקס קלמרי קריספי (למה בתפריט הוא כריספי?) ושרימפס בג'ינג'ר ודבש - רוטב שכיף לטבול בו את הלחם הנהדר... עם שליש טובורג צוננת ומרעננת היה מצויין ומספק ביותר. קב"א
באייסברג "מנת ילדים" עוגת גבינה ואספרסו עם הל ועוד אחת של חלווה וטופי השלימו את הארוחה הקלילה...

פינליש

New member
כן, את לא יכולה להתקיל אותי...

זאת מנה חדשה והבנתי שלא רעה בכלל, כבר צפיתי בשניים זוללים אותה ונשארים עם פרצוף מרוצה של חתול שזולל שמנת.

ssyוM

New member
מה שכל כך נפלא בגוצ'ה ...

שזו מסעדה שבניגוד לרבות אחרות שומרת על הרמה והאיכות לאורך זמן .

מי שכן טעם...

את החריימה האגדי של אידי וחושב שטעם חריימה אגדי בימיו בהחלט נמצא בכיוון אבל עד שלא יטעם את קציצות הדגים (על בסיס דג ים טרי ולא קפוא קצוץ ידנית ולא טחון) ברוטב חריימה של חליל... לא יבין מהי שמחת בית השואבה בימיו הוא

anatc

New member
תשמע, זה מתחיל להיות לא חוקי בעליל

הטיזינג שאתה עושה פה לא מקובל עלי בכלל אני מציעה שתרגיע, ומהר לפני שאנשים יאבדו את שיקול דעתם ויצאו מכלל שליטה ומכאן השמיים הם הגבול

ננה f

New member
חלילוש, כבר הוכחנו שאנחנו מופרעים

אנחנו תמיד יכולים להוכיח את זה שוב. נכון בנות? תזהר.

למעלה