חמ"ן שחקים

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifחמ"ן שחקים

היי לכולם
התגעגעתי! שבוע 4 כבר מאחוריי, ומכיוון שבדיוק לפני שנה הייתי במצב של די הרבה אנשים מהפורום לגבי תהליך המיונים לפרוייקט שחקים אני אשמח לענות על שאלות בנושא לכל מי שישאל כמובן בלי לעבור שום עבירת ב"מ
אז אני פה עד מוצ"ש למי שצריך... הכי הרבה אפשר במסרים
שבת שלום ^_^

cathrinei

New member
טוב שאת פה!!../images/Emo6.gif

וואי יש לי המון שאלות!! אז ככה: איך היו המיונים-קשה לעבור? איך המסלול שאת נמצאת בו?זה מעניין..? תרחיבי כמה שאת יכולה בבקשה על סוג המסלול ובכלליות במה מתעסקים בו (מעבר לאם זה טכני או לא...) איך האנשים בקורס?את מרוצה עד עכשיו מחמ"ן שחקים?זה נותן משהו באזרחי? תודה וסורי על החפירה..

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifהמממ

בקשר למיונים-קשה זה הכל יחסי... המבחנים הראשוניים מתישים כי הם מאוד ארוכים אבל לכולם הולך רע אז אל תקחי את זה קשה. על המסלול עצמו אני לא ממש יכולה לפרט חוץ מהעובדה שאני לומדת ערבית. שחקים זה שם כולל ל5 מסלולים, חלק טכניים יותר וחלק פחות. האנשים אצמם מדהימים אחד אחד... באמת אחלה חבר'ה, כולם מאוד מצחיקים וחברותיים... הגיבוש הוא מעל לכל, המון פעילויות העשרה שבאמת תורמות למורל. צריך רק לזכור שהכל מאוד מאוד אינטנסיבי... זה ללמוד ה-מ-ו-ן שעות ביום וזה קשה מאוד מבחינה מנטלית גם אם את בן אדם שכן מסוגל לשבת המון שעות וללמוד... זה משהו שצריך לשקול כשמגיעים למסלול כזה... שבת שלום
ובהצלחה!

1234191

New member
שאלה!

אני תותח במתמטיקה, שפיץ בכל המקצועות האחרים, יש לי נתונים גבוהים, יש לי פרופיל גבוה. אני לא לומד פיזיקה. אין לי רקע בתכנות. בציונים ששלחתי, יש לי 75 (בע) באנגלית. המועמדות שלי הוסרה, את חושבת שאת יכולה למצוא סיבה? (בהנחה שכל מה שכתבתי נכון במאה אחוז)

Ha Sea

New member
חבר...

פרופיל לא משפיע על הקבלה לשחקים. להפך - יש להם תקן קרביים שהם יכולים לגייס. גם פיזיקה לא הכרחי בכלל לשחקים (אני לא בטוח לגבי כל המסלולים, אבל אני בטוח ב-100% שיש יותר ממסלול אחד שלא קשורים בכלל בפיזיקה). אנגלית? קשה לי להאמין ש75 באנגלית זה מה שיגרום להם לפסול אותך. הייתי הולך יותר בקטע של מה שכתבת בשאלון....על עצמך, על הפעילות החברתית שלך...כאלה דברים. בכל מקרה, שווה לנסות להתקשר ליחידת האיתור של מודיעין (טלפון בטאגליינס), ולברר את העניין. מי יודע, אולי יתנו לך עוד צ'אנס. שיהיה בהצלחה.

Itamarro

New member
"להפך- יש להם תקן קרביים שהם יכולים

לגייס"- ציטוט שלך אני לא מפקפק בך או משהו, זה פשוט מעלה בי שאלות מה המקור שלך, והאם התקן הוא ספציפי לשחקים או לכל ענפי ההתנדבות של מודיעין? זה הגיוני שיש להם תקן קרבים, פשוט אף-פעם לא שמעתי על זה.

Ha Sea

New member
אני מדבר על שחקים בלבד..

למרות שנשמע לי הגיוני שזה קיים גם במסלולים אחרים במודיעין. איך אני יודע? המקור? אני לא אתחיל לשפוך לך פה את כל הסיפור שלי, אם זה באמת מעניין אותך, צור קשר במסרים, תקבל הסבר מפורט.

1234191

New member
שלחתי להם ערעור קורע לב

ערעור באמת טוב, והם אמרו לי לא. אז עכשיו כתבתי ערעור חדש > הפעם יותר בקטע של להשפיע עליהם אם אנגלית זה מה שהפיל אותי (צירפתי את הציון של הבחינה הפסיכומטרית שקיבלתי לא מזמן, 130 באנגלית שזה לא רע)

Ha Sea

New member
קודם כל,

נראה לי מוזר שזימנו אותך לראיון רק כדי לשאול אם אתה לומד פיזיקה. זה מילא, קורה, במיוחד בצבא המחורבן הזה. אבל אם תקרא שוב את ההודעה שלי, תראה שכתוב שם בפירוש שאני לא יודע מה נכון לגבי כל המסלולים של שחקים, אבל אני בטוח שיש מסלולים שלא דורשים שום ידע בפיזיקה. שבת שלום.

זה לא היה בדיוק ככה..

אבל מצד שני כן. זומנתי לריאיון אישי למשהו אחר במודיעין, כשהגעתי אמרו לי שיש לי היום 2 ראיונות. באתר של חמ"ן היה כתוב לי לפני זה שאני מועמד לאלקטרוניקה שזה הריאיון שבאתי בשבילו ולשחקים. מילאתי 2 טפסים וחיכיתי. ואז החיילת יצאה ושאלה אותי, אמרתי שלא, והיא אמרה שיש לי היום רק ריאיון אחד, שהוא של האלקטרוניקה. כשחזרתי הביתה בערב או יום אחרי הסטטוס באתר השתנה ל"נמצאו מועמדים מתאימים יותר".

cathrinei

New member
אוקיי תודה!../images/Emo13.gif

ומה לגבי מה שזה נותן באזרחי (אם בכלל..)?

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifמממ

לדעתי זה מאוד תלוי במסלול אבל זה אמור לתת לא מעט... חוץ מזה שאפשר להתקדם גם בקבע לתפקידי מפתח רציניים מאוד במודיעין

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifחודש+

אם את\ה רואה שכל החברים מקבלים תשובה ואת\ה לא תמיד אפשר להרים טלפון לאיתור ולשאול מה הסטטוס שלך בהצלחה

למעלה