חידון צ'ילי פפרז!!!

country joe

New member
../images/Emo41.gif חידון צ'ילי פפרז!!! ../images/Emo41.gif

ובכן, שלום לכולם. העלתי יוזמה בתיאום עם המנהלת החמודה שלנו, ואני מקווה שתהיה הענות מצד כל משתתפי הפורום. אז ככה: בכל יום שישי בשעות הצהריים אני אעלה חידון על הלהקה. מי שפותר שאלה ראשון מקבל נקודה. בסוף כל חודש אני אספור את הנקודות ונראה מי
הטריוויה של אותו החודש. הכוונה היא שתענו על פי ידע אישי, ולהעזר בגורמים חיצוניים (חיצוניים למוח שלכם הכוונה
) רק כשנשארות שאלות לא פתורות. תשובות משרשרים להודעה הזאת, עם מס' השאלה והתשובה. אני כמובן ממליץ ואף מלחיץ את כולכם לשלוח אלי במסרים שאלות כי אם לא לא יהיה טוב
אז קדימה לעבודה: 1) לאיזו דמות תורם פלי את קולו בסדרה The wild thornberrys? 2) ומה תפקידו בסרט ביג ליבובסקי? 3) מהי נקודת התורפה הפיזית של ג'ון על פי ראיון עם הלהקה לאחר הצטרפותו? 4) באיזה סרט מופיע השיר Blackeyed Blonde? 5) מהו שמו האמיתי של אבא של אנתוני? 6) איפה ממוקם הקעקוע של פלי שכתוב בו "פלי"? 7) באיזה כלי נשיפה מנגן ג'ון? 8) מה היה הקעקוע הראשון של אנתוני? 9) מי עיצב את עטיפת BSSM? 10) על פי apache rose peacock למה המספר לא היה יכול לדבר, היה בהלם וביקש מהברכיים שלו לא לדפוק? בהצלחה!

On drugs

New member
אחלה חידון

אני יכול לענות רק על השאלה איפה לפי יש קעקוע של השם שלו זה בראש עם אני חושב

m a n k o

New member
2.

בביג ליבובסקי הוא שיחק את הניהיליסט שפרץ לדוד לבית והכניס לו סמור לאמבטיה

country joe

New member
...

2 ו-4 נכונים, את 6 כבר פתרו וחמש לא נכון... קדימה יש עוד הרבה

Ignition

New member
10. תשובה.

בגלל שהוא ראה את apache rose peacok . סוג של טווס נראה לי .

m a n k o

New member
אההה חחח וגם 10

הוא ראה ציפור הולכת ברחוב... וקראו לה אפצ'י רוז פיקוק

lollapalooza

New member
הממ...

מכל מה שעוד לא פתרו אני יודעת רק את 3- ג'ון רגיש לדגדוגים. (לא פתרו את זה נכון?) וד"א- "המנהלת החמודה שלנו"... כולי מסמיקה...

Tal loves rhcp

New member
יש לי את רוב התשובות

3דיגדוגים5ג´ון קידיס6על הראש ועל היד מעל הפילונים7לפי דעתי התשובה היא בשיר און מרקיורי-מפוחית לא?8צ´יף אינדיאני על כתף...ימין?10הי סוו אה בירד ווקינ דאון דה בלוק ניימד אפצ´ רוז פיקוק

country joe

New member
התשובות

אני מאוד שמח שהייתה הענות, ואל תשכחו - שבוע הבא חידון מס' 2! לא פתרתם רק את 7 ו-9: 7. קלרינט כמובן!
9. האנק שיפמאכר. הניקוד: On drugs – 1 Manko – 3 Ignition – 1 Lollapalooza – 1 Subway to Venus – 1 סבתא ברידג – 1

למעלה