country joe
New member
../images/Emo41.gif חידון צ'ילי פפרז!!! ../images/Emo41.gif
ובכן, שלום לכולם. העלתי יוזמה בתיאום עם המנהלת החמודה שלנו, ואני מקווה שתהיה הענות מצד כל משתתפי הפורום. אז ככה: בכל יום שישי בשעות הצהריים אני אעלה חידון על הלהקה. מי שפותר שאלה ראשון מקבל נקודה. בסוף כל חודש אני אספור את הנקודות ונראה מי
הטריוויה של אותו החודש. הכוונה היא שתענו על פי ידע אישי, ולהעזר בגורמים חיצוניים (חיצוניים למוח שלכם הכוונה
) רק כשנשארות שאלות לא פתורות. תשובות משרשרים להודעה הזאת, עם מס' השאלה והתשובה. אני כמובן ממליץ ואף מלחיץ את כולכם לשלוח אלי במסרים שאלות כי אם לא לא יהיה טוב
אז קדימה לעבודה: 1) לאיזו דמות תורם פלי את קולו בסדרה The wild thornberrys? 2) ומה תפקידו בסרט ביג ליבובסקי? 3) מהי נקודת התורפה הפיזית של ג'ון על פי ראיון עם הלהקה לאחר הצטרפותו? 4) באיזה סרט מופיע השיר Blackeyed Blonde? 5) מהו שמו האמיתי של אבא של אנתוני? 6) איפה ממוקם הקעקוע של פלי שכתוב בו "פלי"? 7) באיזה כלי נשיפה מנגן ג'ון? 8) מה היה הקעקוע הראשון של אנתוני? 9) מי עיצב את עטיפת BSSM? 10) על פי apache rose peacock למה המספר לא היה יכול לדבר, היה בהלם וביקש מהברכיים שלו לא לדפוק? בהצלחה!
ובכן, שלום לכולם. העלתי יוזמה בתיאום עם המנהלת החמודה שלנו, ואני מקווה שתהיה הענות מצד כל משתתפי הפורום. אז ככה: בכל יום שישי בשעות הצהריים אני אעלה חידון על הלהקה. מי שפותר שאלה ראשון מקבל נקודה. בסוף כל חודש אני אספור את הנקודות ונראה מי