חידון צ'ילי פפרז #2

country joe

New member
../images/Emo41.gif חידון צ'ילי פפרז #2 ../images/Emo41.gif

הפעם קצת קשה, אבל אפשרי... 1) באיזה תאריך נולד הלל סלובק? 2) מי הגיטריסט שהחליף את ג'ון לאחר שפרש ב-92? 3) מה היה שם הלהקה הראשונה של ג'ק איירונז והלל? 4) ומי היו החברים הנוספים בלהקה? 5) מה היה השם הראשון שהופיעו תחתיו סלובק, פלי, קידיס ואיירונז? 6) מאיזו להקה הם לקחו את השם Red Hot Chili Peppers? 7) למה הלל וג'ק לא הופיעו באלבום הראשון של הפפרז? 8) ומי מילא את מקומם? 9) באיזה מועדון הופיעו חברי הלהקה עירומים לראשונה? 10) מה היה אמור להיות שם האלבום הרביעי שעליו עבדה הלהקה, לפני שהלל נפטר? ואני מזכיר לרשום את מס' השאלה... ולשלוח אלי שאלות...!

dafnaleh

New member
טוב נו, משעמם לי.

1. 13 באפריל 1962. 2. אריק מרשל. 3. Chain reaction (1977), אח"כ קראו להם Anthym. 4. אליין ג'והנס, טוד סטראסמן. 5. What is this?! עם אליין ג'והנס. ב-1981. בשנת 83, הם נקראו: Tony Flow And The Miraculously Majestic Masters Of Mayhem. 6. להקה? לפי הבנתי, השם לקוח משילוב של שמות שני בארים. 7. כי היו להם התחייבות קודמת עם what is this?! 8. אני. טוב, לא- ג'ק שרמן וקליף מרטינז. 9. קיט קאט. 10. לא יודעת. למה אני יודעת את כל זה? :\

country joe

New member
שיחקת אותה...

אבל את לא חושבת שכדאי להשאיר קצת לאחרים?
1-5 נכון, גם 7-9. טוב אז נשארו רק 6 ו- 10. קדימה לפתור חברים!

dafnaleh

New member
אני תוהה-

אם האינפורמציה שקיבלת אודות השם היא נכונה- כי יש המון סברות. אחת מהן היא אכן שילוב של שתי שמות להקות, כך גיליתי אחרי חיפוש קצר בנושא. לא אומר את שמן, כדי לתת גם לאחרים הזדמנות לפתור :) הסברה שאני הכרתי- היו שני בארים בשם "red hot", ו"chili pepper", ורהצפ איחדו את השמות האלו. עוד סברה- אנת'וני טען שראה את המילים בוערות באש בשיחי גבעות הוליווד... אבל אולי הוא אמר את זה בצחוק. (?)

dafnaleh

New member
ובאשר לשאלה השניה-

האם זה קשור למועדון המעריצים הרשמי שלהם? :)

country joe

New member
../images/Emo13.gif

ובכן, בקשר לשאלה על מקור השם, כל תשובה שתתנו עם הסבר הגיוני עם מקור (לא סתם מהראש) אני אקבל. כך שאת מקבלת נקודות עליה. ובקשר לשאלה השניה...

country joe

New member
אוקיי

אז התשובה לשאלה האחרונה הוא Rockin' Freakapotamus... והניקוד: דפנה - 9 דפנה - 9 דפנה - 9 :) אני מקווה שתהיה יותר הענות בשבוע הבא... ותשלחו שאלות! זה לא שווה כלום בלי השתתפות שלכם.

dafnaleh

New member
תראה קישור בתחתית ההודעה-->

לאן הגעתי בשביל התשובות לשאלות החסרות!

למעלה