חידה אישה עושה את זה פעמיים ביום ואם גבר יעשה את זה פעם אחת הוא ימות. מישהו יודע את התשובה?
M miss_t New member 22/12/02 #1 ../images/Emo41.gifחידה../images/Emo70.gif אישה עושה את זה פעמיים ביום ואם גבר יעשה את זה פעם אחת הוא ימות. מישהו יודע את התשובה?
../images/Emo41.gifחידה../images/Emo70.gif אישה עושה את זה פעמיים ביום ואם גבר יעשה את זה פעם אחת הוא ימות. מישהו יודע את התשובה?
N nutmeg New member 23/12/02 #7 נשפכתי מצחוק!! ואחר כך שברתי את הראש - לא יודעת מה אני עושה פעמיים ביום חוץ מלצחצח שיניים.
ג גנגי New member 23/12/02 #11 לתשומת לבך, מיס טי - כללי החידות אומרים שאם לא פותרים נכונה את חידתך תוך 24 שעות מרגע שפורסמה - עלייך לתת את הפתרון. בכלל יש לזה פתרון, אגב?
לתשומת לבך, מיס טי - כללי החידות אומרים שאם לא פותרים נכונה את חידתך תוך 24 שעות מרגע שפורסמה - עלייך לתת את הפתרון. בכלל יש לזה פתרון, אגב?
M miss_t New member 24/12/02 #13 ../images/Emo41.gifתשובה../images/Emo41.gif ---> שום דבר, ככה אמרו לי, למרות שלא נראה לי
ש שירה בלטר New member 24/12/02 #14 זה בדיוק מה שאמרנו כל הזמן! חזרנו וחזרנו על התשובה כאשר מפעם לפעם צחקנו ורשמנו כל מיני הלצות והשערות.. [ובגלל הפיתרון הלא מנומס של החידה הזו, שלי אף טרחה לענות בכמה הודעות מסבירות פנים.. ]
זה בדיוק מה שאמרנו כל הזמן! חזרנו וחזרנו על התשובה כאשר מפעם לפעם צחקנו ורשמנו כל מיני הלצות והשערות.. [ובגלל הפיתרון הלא מנומס של החידה הזו, שלי אף טרחה לענות בכמה הודעות מסבירות פנים.. ]
trilliane Well-known member מנהל 25/12/02 #15 LOL! ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif